vikinglotto

Ca. 123 mill. i potten: Tenk om du får Telefonen fra Hamar

Vikinglotto-potten har vokst til godt over 100 millioner kroner. Skulle det bli en norsk alenevinner er Telefonen fra Hamar klar.

SJOKK OG VANTRO? Det er kanskje reaksjonen hvis du får Telefonen fra Hamar onsdag.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:15. november 2019Endret:2. januar 2023

Spørsmålet er om du er klar? Og hvordan ville du ha reagert hvis vi ringte med beskjed om at over 120 millioner kroner er på vei inn på konto? 

Det er kanskje like greit å lagre vårt vinnernummer først som sist: 625 60 000, så slipper du å lure hvis du skulle bli oppringt. 

Spill Vikinglotto her!

- Å herregud

Forrige en norsk spiller vant over 100 millioner kroner i Vikinglotto er ikke lenge siden - nærmere bestemt onsdag 2. oktober, da en kvinne var den eneste som prikket inn 6 rette + vikingtall. Da Telefonen fra Hamar nådde henne utpå kvelden, ble det forståelig nok en spesiell stemning i stua. 

- Å herregud. Nei, det går ikke an, spøker du?, utbrøt hun først. 

Kvinnen turte ikke å tro på det, før hun fikk se det med egne øyne. Derfor gikk hun inn på nett for å sjekke. Underveis i samtalen kom det stadig hikstelyder og latterubrudd, før hun kunne konstatere:

- Dette er virkelig en drøm som går i oppfyllelse. Det er helt fantastisk. Nå skal familien vår få så de har det de trenger, og vi skal leve godt.

Millioner i 2. premiepotten også

Forrige uke var det ingen som tok førstepremiepotten. Likevel kunne vi overbringe et svært gledelig budskap til en norsk spiller - som sikret 2. premiegevinsten på hele 8,6 millioner kroner

- Jeg har sett på trekninga og så jo at tallene gikk inn, men jeg forstår det ikke helt. Det er jo helt utrolig!, sa han. 

2. premiepotten for onsdagens trekning er på ca. 2,2 millioner kroner. 

Spill Vikinglotto her!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler