eurojackpot

Ca. 392 mill. i potten - klar for Eurojackpot?

Hvilke drømmer vil du realisere hvis vi ringer deg i kveld? Førstepremiepotten i Eurojackpot er på ca. 392 millioner kroner - hvis du prikker inn de rette tallene er mulighetene mange.

DRØMMEFERIE: Ser ikke så verst ut dette her?adobe stockadobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:7. januar 2020Endret:2. januar 2023

Julepynten er ryddet vekk og hverdagen er over oss, men med Eurojackpot blir det alltid en spennende fredagskveld. Førstepremiepotten gir ca. 392 gode grunner for litt ekstra kribling i magen - hvis du har husket å spille.

Det må du gjøre før klokka 19.00 på fredag.

Og når det er gjort er det bare å ha telefonen klar - hvis du er alene om å prikke inn 5+2 rette er det nesten ubegrensede muligheter for å oppfylle dine største drømmer.

Fattet nordlending

10 millioner kroner oppfyller nok også mange drømmer for mannen fra Vestvågøy kommune i Lofoten som vant andrepremien i Eurojackpot forrige fredag. Nordlendingen tok beskjeden med fatning da Norsk Tipping snakket med han fredag kveld.

- Men jeg lurer på hva kjerringa sier, gliste mannen, som ønsket å være anonym.

Samme kveld gikk den nasjonale premien på 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner til en mann fra Kvinnherad i Sunnhordland i nye Vestland fylke.

- Det kommer jo litt brått på, men det er helt fantastisk, sa den fornøyde mannen da vi snakket med han.

Alltid norsk milliongevinst

Selv om du ikke skulle klare å prikke inn de riktige tallene finnes det fortsatt en vinnermulighet: hver eneste fredag ringer vi til en norsk person som har levert Eurojackpot. Denne nasjonale vinneren får 1 million kroner og et reisegavekort på 100 000 kroner. Vi garanterer dermed at det hver trekning er en norsk millionvinner i Eurojackpot. 

Ønsker du deg en spennende fredagskveld?

Lever Eurojackpot her før fredag klokka 19.00!

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler