vikinglotto

Ca. 51 mill. i 1. premiepotten: Får vi en ny alenevinner?

Norske spillere har hatt godt hell i Vikinglotto den siste tiden med to 1. premievinnere siden slutten av mars. Onsdag kan du vinne ca. 51 millioner kroner hvis du er alene om 6+1 rette. 

TENKER: Det er 48 tall og velge mellom når man lager rekker i Vikinglotto.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:24. april 2022Endret:3. januar 2023

Vikinglotto er spillet for de som liker store potter og spenning. Onsdag lader vi igjen trekningsmaskina med 48 kuler og venter i spenning på om det blir storgevinst på en eller flere spillere. For å være med på moroa må man ha en gyldig Vikinglotto-kupong.

Ble mangemillionær før påske

Sist onsdag var det ingen som tok 1. premien i Vikinglotto, og potten fikk legge på seg litt. Uka før påsken, nærmere bestemt onsdag 6. april, var det en mann fra Bergen som hadde vinnerrekka og tok hele potten på over 40 millioner kroner alene. 

Vinneren av 40,9 mill. fra Bergen: 

– Hæ? 40,9 millioner? Jeg tror jeg svimer av, var bergenserens første reaksjon på premien.

- Jeg ønsker å hjelpe ungene mine økonomisk, også ønsker jeg meg ny bil. Jeg svever litt ennå, så jeg må nok la det synke inn før jeg lager noen større planer, avsluttet den overraskede storvinneren.

Her kan du lese mer om vinneren fra BergenNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnerlykke på onsdag?

Om den norske vinnerlykken fortsetter  er usikkert, men spenning blir det uansett da vi trekker nye Vikinglotto-tall onsdag 27. april. Da spiller vi om ca. 51 millioner i 1.premiepotten. Trekningen er på NRK2 klokken 21.10.

Lykke til.

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler