Ca. 200 mill. i potten: Hvem får Eurojackpot-sjokk i kveld?

Ca. 200 mill. i potten: Hvem får Eurojackpot-sjokk i kveld?

HÆ? ... er kanskje det første ordet som kommer ut av munnen hvis man skulle vinne 200 millioner kroner.

Illustrasjonsfoto: Adobe Stock

Ca. 200 mill. i potten: Hvem får Eurojackpot-sjokk i kveld?

Ingen tok 1. premiepotten ved forrige trekning, noe som betyr at en eventuell alenevinner i kveld vil kunne kalle seg Eurojackpot-millionær i hundremillionerkronersklassen.

Forrige gang 1. premiepotten gikk til en alenevinner, var fredag 28. januar. Da vant en slovensk spiller 111 635 670 kroner  En sum som gjør at vedkommende muligens fortsatt kan gjenskape sjokkfølelsen av å få millionbeskjeden. 

I kveld er det altså nesten dobbel sum av dette i potten.

Ikke engang på topp tre

Skulle vi få en norsk alenevinner denne gangen vil det - utrolig nok - ikke rokke ved «pallplasseringene» for Norsk Tippings premieutbetalinger. Eurojackpot har samtlige tre topplasser:

LES OGSÅ: 2. premiene for norske vinnere i Eurojackpot forsterket gjennom et premiesikringsfondNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Ikke glem den nasjonale millionen

Ikke glem at Norsk Tipping uansett deler ut en millionpremie i Eurojackpot hver eneste fredag. Skulle det ikke gå veien med de skyhøye premiene, er det altså mulig å vinne 1 million kroner for en norsk spiller - eller en andelsbank - gjennom den nasjonale millionpremien. Denne trekkes ut blant alle som har spilt Eurojackpot til den aktuelle trekningen. 

LES OGSÅ: Et enkelt grep for å unngå å glemme innlevering

En mulighet er altså å levere andelsbank. Her deltar man i et systemspill med andre spillere. For hver andel man kjøper, betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. 

De to siste fredagene har den norske milliongevinsten gått til nettopp andelsbankspillere. Fredag 4. februar var en kar fra Notodden én av ti i en andelsbank som vant 100 000 kroner hver. 

- Nei, du verden. Det var litt av en beskjed å få. Kona er sjokkskadet her, sa en humrende telemarking.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120