eurojackpotvinnerhistorie

Vant Eurojackpot-premie med andelsbank: - Er det mulig?

For andre fredag på rad ble det en andelsbank som sikret seg den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot. 10 heldige spillere startet dermed helga med 100 000 kroner hver.

ALLTID NORSK PREMIE: Ny bil er muligens blant tingene som nå vurderes i minst én norsk husholdning etter Eurojackpot-trekningen 4. februar.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. februar 2022Endret:3. januar 2023

Ingen nordmenn klarte å gjette seg til pallplass under Eurojackpot-trekning fredag 4. februar. Heller ikke i det store utland var det noen som gjorde kål på 1. premien, mens hele 9 spillere fra Polen (1), Tsjekkia (1), Tyskland (5) og Ungarn (2) delte 2 premiepotten og endte opp med ca. 2 millioner kroner hver.

Kvelden ble likevel ikke helt fri for norske vinnere: Atter en gang sikret nemlig en andelsbank seg den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Andelsbank tok millionen–igjen

En av de heldige som endte med premie gjennom andelsbanken var en heldig mann i 40-årene fra Notodden, som knapt trodde sine egne ører da han fikk beskjed om at han på fredagskvelden hadde sikret seg 100 000 kroner.

– Nei, du verden. Det var litt av en beskjed å få, ler notoddingen, som nå nesten ikke vet hva han skal si.

Har du rukket å få noen planer for premien?

– Nei, ikke sånn umiddelbart. Det blir vel noe sparing og noe gjeld, sier han før han snur seg til noen i bakgrunnen.

– Kona er her òg, hun er litt sjokkskadet, forklarer han.

– Hun sier at nå blir det ny bil.

Ukens tallrekke

Under hovedtrekningen ble denne tallrekka trukket ut:

12 - 27 - 18 - 33 - 41

Stjernetall: 10 - 9

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Les mer her: Slik fungerer Andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser hver fredag - og snart hver tirsdag

Fredag 11. februar er det igjen duket for trekning i Eurojackpot. 1. premiepotten fikk stå urørt og vil dermed ha lagt kraftig på seg: Den anslås nå til ca. 200 millioner kroner. 2. premiepotten vil være på ca. 18 millioner kroner.

I 2022 blir det flere endringer på jubilanten Eurojackpot, og særlig én vil få mye å si for norske spillere: Fra og med 25. mars er det ikke én, men to trekninger i uka, også av den nasjonale tilleggspremien.Les mer om de kommende Eurojackpot-endringene her.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler