eurojackpotvinnerhistoriefremside

David ble Eurojackpot-millionær

På vei til Orkanger for å kikke på sin nye hundevalp endte David Green fra Trondheim tilfeldigvis opp med å kjøpe en Eurojackpot-kupong på matbutikken. Samme kveld vant han 1 million kroner.

DAVID BLE MILLIONÆR: Her er han ved en tidligere anledning i London ikledd Sunderland-trøye for å se laget sitt spille mot Wimbledon.Foto: privat
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:18. juli 2023

Ingen rørte førstepremiepotten tirsdag 18. juli. Dermed vokser den til ca. 759 millioner kroner før neste trekning fredag 21. juli.

Andrepremiepotten fikk derimot bein å gå på og ble delt mellom en tysk og en polsk vinner som sikret seg 7,7 millioner kroner hver.

Her hjemme fikk vi en ny norsk Eurojackpot-millionær i David Green fra Trondheim i Trøndelag.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Butikk-stopp endte med vinnerkupong

David Green (69) trakk det lengste strået i den nasjonale tilleggskonkurransen, men Norsk Tipping måtte jobbe litt for å overbevise ham om at det faktisk var sant. Da budskapet endelig begynte å synke inn hos Green snudde stemningen fort fra skeptisk til ren glede.

– Wow! Joho! Dæven ta ... Det var en hyggelig telefon, jubler Green før han begynner å fortelle hvordan det hele startet samme dag.

– Vi var på vei til Orkanger for å se på vår nye hund. I den forbindelse ville kona ha noe på butikken. og så endte jeg samtidig med å kjøpe en Eurojackpot-kupong.

Lite visste Green at han senere samme kveld skulle få en million-telefon fra Hamar nettopp på grunn av denne kupongen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Trønder fra Sunderland

Green er opprinnelig fra Sunderland i England men har bodd i Trondheim siden 1975. Da Norsk Tippings budbringer kommenterte at han snakket kav trøndersk forklarte han at det kan han takke svigermor for. Da han kom til Norge og Trondheim på grunn av kjærligheten kunne han ikke et eneste ord norsk. Svigermor gav ham streng beskjed om at her var det bare å begynne og snakke.

– Jeg måtte lære meg norsk om jeg skulle kommunisere med svigermor, ler han.

Hva premien skal brukes på hadde han ikke helt klart for seg ennå.

– Jeg kunne tenkt meg å reise litt mer, svarer han før han ler når han kommer på at de har skaffet seg en hund som kan sette en liten stopper for nettopp det.

Nå kan Green og kona glede seg over en liten hundevalp som snart er på plass og 1 million kroner ekstra på konto. For å si det på en annen måte: Turen til Orkanger bar frukter.

– Nå skal jeg danse naken på bordet, avslutter Green og bryter ut i latter.

Vinnerkupongen hadde David Green kjøpt hos Bunnpris Klett.

Norsk Tipping gratulerer den ferske Eurojackpot-millionæren!

VALPEN WESLA: Det nye tilskuddet i familien Green fotografert samme dag som David ble Eurojackpot-millionær.Foto: privat
Eurojackpot
18. juli 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Ca. 759 mill. på fredag

Neste Eurojackpot-trekning er fredag 21. juli. Førstepremiepotten er da på ca. 759 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å ligge på ca. 25 millioner kroner.

I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler