extravinnerhistorie

Extra-vinner Jan Ivar: Feirer med bobil-tur til Finland

- Nå blir det feiring i Levi! Extra-vinner Jan Ivar Thomassen fra Alta setter kursen mot world cup i slalåm i Finland med tre kvart million kroner på vei inn på kontoen.

UT PÅ TUR: Extra-vinner Jan Ivar Thomassen feirer premien med world cup-slalåm i Levi i Finland til helgen.Colourbox
Forfatterbilde Norsk TippingAtle OnsrudJensenPublisert:19. november 2019Endret:2. januar 2023

Første bilde, første ramme, første brett og selvsagt Extra-kandidaten - det var bare én vinner i hver av disse premiegruppene i Extra-trekningen i uke 47.

Spill Extra før tirsdag kl. 17.00

Tre kvart million til Alta

Vi starter med den største premien. Den gikk til en Alta-mann som ble trukket ut som ukens Extra-kandidat. Vi fikk ikke tak i mannen før trekningenn på NRK1, men senere tirsdag kveld fikk vi Finnmarks blideste mann i tale.

- Ja, det er bare ørene som stopper smilet fra å gå helt rundt, lo Jan Ivar Thomassen.

Han kunne fortelle at han så at det ringte fra 625 60 000, men han hadde ikke lagret det som "Telefonen fra Hamar".

- Nei, jeg var redd det var noe tull, og siden jeg i tillegg satt i bilen, lot jeg være å ta den.

Vel hjemme satte han på TV'en, akkurat i tide til få med seg at det var en mann fra Alta som hadde vunnet 772 390 kroner i Extra.

- Da begynte det å krible, og da jeg sjekket nummeret jeg hadde blitt oppringt fra, ble jeg helt skjelven. Så da var det å ringe dere for å sjekke om det virkelig kunne være meg. Og det var det!

Slalåm-tur til Finland

Jan Ivar ringte deretter kona, som var ute og handlet inn til bobil-tur til Finland. Onsdag morgen setter de nemlig kursen for Levi, der det er world cup-slalåm til helgen.

- Men kona ble så satt ut at hun bare dro hjem. Det eneste hun hadde med var en pose klementiner, gliste Jan Ivar.

Men tur blir det.

- Det er blitt en tradisjon at vi er en gjeng herfra som drar til Levi for å oppleve world cup. Det er ikke mer enn 34 mil dit, så det er en grei tur. Og nå blir det enda mer moro, sa den nybakte Extra-vinneren, som håper og tror på gode norske resultater i bakken i Finland.

Jan Ivar leverte Extra-kupongen sin hos Extra Gakori i Alta mandag.

De andre alenevinnere

Her er de tre andre som sikret seg storpremier i Extra denne tirsdagen:

Første brett i Larvik

  • Ei dame fra Larvik var alene om å være først til å fylle brettet med tall. For det får hun en premie på 398 180 kroner. Extra-brettet leverte hun hos Narvesen på Nordbyen senter i Larvik i slutten av oktober.

Første ramme i Moss

  • Ramma ble først fylt med tall av ei dame fra Moss. Premien er på 142 205 kroner. Extra-brettet ble levert hos Kiwi Refsnes på Jeløya i Moss i begynnelsen av november.

Første bilde i Karmsund

  • Ei dame fra Karmsund i Karmøy kommune var først til å fylle bildet. Det gjør henne 85 320 kroner rikere. Vinnerbrettet leverte hun hos Meny Oasen i Haugesund i begynnelsen av november.

Spill Extra før tirsdag kl. 17.00

Ti Extrasjanse-vinnere

Extrasjanse-potten på 100 000 kroner gikk ikke til en alenevinner, men ble derimot fordelt på ti vinnere. Den utregningen klarer vi uten kalkulator, så vi kan gratulere vinnerne med 10 000 kroner hver. De er hjemmehørende i disse kommunene:

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler