flax

Det beste med smarttelefoner - Flax Julekalender

Flax digitale julekalendere kan skrapes luke for luke eller alle luker i en fei. Med mobilen kan du skrape hvor og når som helst.

FLAX: Nå kan du vinne en halv million eller en hel million, med Flax Julekalender på mobil, nettbrett og desktop.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:13. november 2019Endret:2. januar 2023

Nå kan du skrape frem julestemningen!

Flax digital julekalendere inneholder 24 spill, et nytt spill hver dag fra 1. - 24. desember og du kan vinne en million i toppremie på den store Flax julekalenderen eller en halv million på den litt mindre kalenderen. 

Med Flax julekalender på mobilen kan du skrape frem store premier og julestemning hver dag, helt frem til julaften, men du kan også skrape alle lukene i en fei, som et stort Flaxlodd.

Kjøp Flax julekalender og STOR Flax julekalender her.

Flax digitale julekalender er basert på Flax julekalendere som selges hos våre kommisjonærer, og er designet av Norsk Tippings designer Henning Kristoffersen.

Vinnersannsynlighet toppremie:
Flax julekalender 1: 500 000 
Flax stor julekalender 1: 300 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler