flax

Det kimer nå til julefest

Har du begynt å pynte julens festbord? Ikke? Da har vi et knakende godt tips til deg. Pynt med Flax!

FLAX: MillionFlax er den perfekte velkomstgaven og det er også perfekt med Flax-lodd som "i siste liten-gave"Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:11. desember 2018Endret:17. november 2023

Skal du toppe festbordet så legg ett MillionFlax i en serviettring, eller sammen med bordkortene, eller bare på tallerkenen. Det er garantert å skape god stemning og er en kjempefin isbryter og varmer opp festen eller laget. 

MillionFlax er også den perfekte vertinnegaven. En liten gave eller en påskjønnelse til venner og slektninger i høytiden.

Er du glad i de store premiene,men også glad i å skrape Flax? Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet.

Sent ute? 

Det er alltids ei råd - Flax-lodd er en perfekt "i siste liten-gave". 

Du får MillionFlax hos Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler