flax

Det kimer nå til julefest

Har du begynt å pynte julens festbord? Ikke? Da har vi et knakende godt tips til deg. Pynt med Flax!

FLAX: MillionFlax er den perfekte velkomstgaven og det er også perfekt med Flax-lodd som "i siste liten-gave"Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:11. desember 2018Endret:2. januar 2023

Skal du toppe festbordet så legg ett MillionFlax i en serviettring, eller sammen med bordkortene, eller bare på tallerkenen. Det er garantert å skape god stemning og er en kjempefin isbryter og varmer opp festen eller laget. 

Festen får en pangstart med MillionFlax

MillionFlax er også den perfekte vertinnegaven. En liten gave eller en påskjønnelse til venner og slektninger i høytiden.

Er du glad i de store premiene,men også glad i å skrape Flax? Skrap frem tre like beløp, og du vinner beløpet.

Sent ute? 

Det er alltids ei råd - Flax-lodd er en perfekt "i siste liten-gave". 

Du får MillionFlax hos Norsk Tipping sine kommisjonærer.

Skrap MillionFlax her.

Vinnersannsynlighet toppremie MillionFlax 1: 600 000

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:650 040. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 650 040 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: (alle typer Flax-lodd): 17 151 963 (fysiske Flax lodd: 8 435 108, digitale Flax-lodd: 8 716 855)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2022 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 50 (31 millionutbetalinger fysisk Flax, 19 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2022: 50

  • Høyeste premieutbetaling i 2022: 4 800 000 kr (Flax for livet)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler