Sjekk hva folk har lagret vinnernummeret som

Sjekk hva folk har lagret vinnernummeret som

TELEFONEN FRA HAMAR: Lagre nummeret til Telefonen fra Hamar - 625 60 000.

Foto: Norsk Tipping

Sjekk hva folk har lagret vinnernummeret som

Mange har lagret Norsk-Tippings millionærnummer 625 60 000 som noe spesielt. Her følger en fin og morsom oversikt, som også kan være til inspirasjon. 

Alle som blir millionær i et av Norsk Tippings spill får Telefonen fra Hamar. Nummeret vi ringer vinnere fra er 625 60 000.

Selv om beskjeden vi skal overbringe kun er en gladnyhet, er det flere som tar opp røret med en viss skepsis. Mange tror nemlig vi vil selge dem noe eller at det må være noe lureri. Derfor har vi et tips: Å lagre vinnernummeret 625 60 000.

Les mer: Lørdag 26. juni er det Supertrekning i Lotto med ca. 35 ekstra Lotto-millionærer

Svar denne, for ALT i verden!

Mens flere enkelt og greit lagrer vinnernummeret som "Norsk Tipping", er det også mange som velger en mer kreativ variant. Her følger en oversikt, hentet fra tidligere Millionærundersøkelser og konkurranse på Norsk Tippings Facebook-side:

 • Svar fort! Hamar Calling!
 • Jippi, endelig er det min tur!
 • Det umulige er mulig
 • Svar denne, for ALT i verden!
 • Dævven. FÆST
 • Det er min dag i dag!
 • No bli d ny bil!
 • Drømmetelefonen
 • Æ'kje te å tru
 • Ta telefonen!!!!
 • Nå skjer det
 • Jeg vet du har telefonskrekk, men denne må du ta!
 


Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Snart Supertrekning

Lørdag 26. juni er det Supertrekning i Lotto igjen, hvor rundt 35 ekstra Lotto-millionærer skal trekkes ut.

Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle Lotto-rekker som er levert siden forrige Supertrekning (påskeaften) og innen klokka 18.00 den 26. juni.

Lotto har spillefrist lørdager klokka 18.00

            

 Vinnersjanse Supertrekning

Supertrekning i Lotto gjennomføres fire ganger i året. Dette er et tilleggsspill du automatisk er med på når du leverer dine ordinære Lotto-rekker. Her trekkes det ut flere tilfeldige vinnere av 1 million kroner. Vinnerne trekkes tilfeldig blant alle som har spilt Lotto siden forrige Supertrekning. Alle Lotto-rekker innlevert mellom to Supertrekninger er med i trekningen. Hver rekke spilt omgjøres til en deltagelse (lodd) i trekningen.

Vinnersjanse i Supertrekning er ca. 1:5,5 millioner per deltagende rekke. Forklaring: Hver uke overføres 7,35 prosent av premiepotten i Lotto til neste Supertrekning-pott, eller på mikronivå: 18,375 øre per rekke. Hvis potten eksempelvis er på 35 millioner kroner, betyr det at cirka 190 millioner rekker er innlevert, har bidratt til potten og er med i trekningen. 190 millioner delt på 35, gir ca. 1:5,5 mill. per rekke i vinnersjanse. Med andre ord vil vinnersjansen være fast, mens antall millionvinnere vil variere ut fra antall innleverte rekker. Jo flere innleverte rekker mellom hver Supertrekning, jo flere millionvinnere trekkes ut.  

Antall vinnere i Supertrekning i 2020 (1 million kroner hver) var 149. I tillegg vant 6 andelsbanker (1 andelsbank består av 10 personer hver - som hver seg vinner 100 000 kroner)