aktueltvinnerhistorie

Direktesending lørdag kl. 11: Vinner du 100 000 kroner?

Over 450 000 personer meldte seg på vekking fra Hamar. Lørdag kl. 11 vinner én av disse 100 000 kroner direkte på Facebook.

PÅ DIREKTEN: Ingrid Roterud Mathisen (t.v.) og Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping er ikke helt ferdig med å ringe vinnere ennå.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:7. februar 2020Endret:2. januar 2023

Det har vært litt av en uke i Norsk Tipping - med vekking fra Hamar, der altså over 450 000 personer meldte seg på. Siste vekketelefon ble gjennomført fredag, men vi er ikke helt ferdige ennå.

Ut med et smell

Lørdag kl. 11 sender vi direkte på Facebook. Her ringes en heldig vinner av 100 000 kroner og to vinnere av 10 000 kroner hver. I tillegg avslører vi sju vinnere av 1 000 kroner.

Samtlige av disse trekkes tilfeldig ut fra lista over påmeldte i vekking fra Hamar. Men vinnerne av de tre største pengepremiene må ta telefonen når det ringer fra 625 60 000 innen 60 sekunder. Dersom de ikke gjør det, går premien videre til neste deltaker på lista.

Følg sendingen på Norsk Tippings Facebook-side kl. 11 lørdag!

- Dette er er avslutning på vekkeuka for vår del; en ekstratrekning for å gå ut av uka med et smell, sier Ingrid Roterud Mathisen i Norsk Tipping.

Her er vinnerne fra vekkeuka: • Fredagens vinnere • Torsdagens vinnere  • Onsdagens vinnere • Tirsdagens vinnere •  Mandagens vinnere

Sammen med kollega Pernille Storholm Skaret skal hun nok en gang ringe vinnere, denne gangen på direkten. 

- Det har vært en helt utrolig morsom uke, hvor vi har vekket veldig, veldig mange nordmenn. Så har vi fått ringt noen ekstra heldige med hyggelige overraskelser, det er alltid en glede, legger hun til.

Gikk glipp av 100 000 kroner

Selve vekkingen - med oppringning på bestilt tidspunkt - ble avsluttet fredag. Det er altså ingen som blir vekket lørdag. Likevel kan det være lurt å følge med på telefonen for dem var påmeldt i vekking fra Hamar.

- I løpet av uka har vi opplevd at enkelte ikke har tatt telefonen da vi ringer, noe som har medført at noen har gått glipp av 100 000 kroner. På direktesendingen lørdag trekkes det tilfeldig ut av lista over påmeldte, og de som blir oppringt må ta telefonen innen det har gått ett minutt. Gjør de ikke det, går premien videre til neste person på lista, sier Pernille Storholm Skaret. 

(Vinnersannsynligheten i trekningen er 1:antall påmeldte deltakere. I denne konkurransen er premier på over 10.000 kroner skattepliktige. Du må være minst 18 år for å delta.) 

Relaterte artikler