nabolagetvinnerhistorie

Begynte å lure da lokalavisa etterlyste millionvinner

Da lokalavisa Sandefjords Blad skrev at Norsk Tipping ikke hadde fått tak i fredagens Nabolaget-millionær, begynte kvinnen i 40-årene å mistenke at det var henne.

PÅ JOBB: Kvinnen fra Sandefjord var på jobb og tok ikke telefonen da vi ringte henne rett etter trekning.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:26. februar 2021Endret:2. januar 2023

Fredagens hovedvinner i Nabolaget er en kvinne i 40-årene fra Sandefjord. Vi fikk ikke tak i henne etter trekningen, men rett før klokken 22, ringte hun kundeservice hos Norsk Tipping fordi hun hadde anrop fra vinnernummeret 62560000.
Da ringte vi henne igjen. Og denne gangen fikk vi svar raskt.

- Jeg er helt skjelven. Jeg har vært på jobb i kveld og ikke fulgt med på telefonen. Mens jeg var på jobb fikk jeg plutselig høre at det var en person i Sandefjord som hadde vunnet 1 million kroner i Nabolaget. Lokalavisa skrev dessuten at Norsk Tipping ikke hadde fått tak i vinneren. Da jeg sjekket telefonen min like etter, så jeg at jeg hadde ubesvarte anrop. Jeg så det var fra Hamar, forteller kvinnen, som knapt klarte å konsentrere seg på jobb resten av kvelden.

- Jeg har ikke klart å summe meg siste timen og ikke gjort noe fornuftig, sier kvinnen.

Hun ble både lettet, rørt og glad da hun endelig fikk bekreftet at hun er vinneren av 1 million kroner.

- Jeg tenkte det kunne være meg, men jeg turte ikke å håpe før jeg hadde snakket med dere. Tusen takk! Jeg er kjempeglad, sier den nybakte millionæren.

Nå skal hun oppfylle en eksotisk drøm.

- Når det går an å reise igjen, blir det en tur til Vietnam. Det har jeg alltid drømt om, sier kvinnen, som skulle hjem og feire med samboeren.

- Har lagret nummeret

Det var også andre heldige vinnere i samme nabolag. Blant annet en mann i 40-årene, som hadde slengt inn to kuponger denne uka og vant 100 000 kroner på begge. 

- Å herregud! Nå ble jeg overrasket. Jeg hadde ikke sjekket om jeg hadde vunnet da dere ringte. Men jeg har lagret nummeret deres, så jeg skjønte hvem som ringte, sier en fornøyd vinner.

Han skal snart flytte inn i ny leilighet, så slipper å lure så veldig på hva pengene skal brukes til.

- Jeg sitter akkurat og surfer på nettet etter noen møbler. Jeg har handlet noen før i dag. Jeg er ikke ferdig med å handle, så å vinne 200 000 er jeg veldig fornøyd med, sier mannen.

Norsk Tipping gratulerer!

Mange vinnere

I tillegg til Sandefjord, som altså var hovednabolaget denne fredagen, bød kvelden som vanlig på fem andre vinnere som hver vant 100 000 kroner. Dette er de fem andre vinner-nabolagene:

 • Råholt (Viken)

 • Skogbygda (Innlandet)

 • Ottestad (Innlandet)

 • Stange (Innlandet)

 • Torvastad (Rogaland)

Her er kveldens trekningsresultater

Nye muligheter hver kveld - hele uka

Man trenger ikke vente helt til neste fredag, dersom man ikke var heldig denne gangen. Fra den dagen man kjøper et spill, har man i en uke fremover fortsatt mulighet til å vinne. Hver kveld, frem til hovedtrekningen fredag, trekkes det en ny adresse som vinner 10 000 kr. Les mer om Nabolaget her.

            

Vinnersjanse Nabolaget:

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område. Les mer om vinnersjanse for Nabolaget her.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2020: 598 205

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2020: 52 (hovedvinner fredager)

 • Antall millionærer i 2020: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2020: 1 000 000 kr

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

 • Antall millionærer i 2023: 52

 • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler