eurojackpot

Eurojackpot i kveld: Blir du nesten-milliardær?

Slipp fantasien løs, for hvis du prikker inn de riktige 5+2 tallene på fredag er det nesten ikke grenser for hvilke drømmer som kan bli oppfylt.

EUROJACKPOT: Det er bare å krysse fingrene; i kveld er det ca. 809 millioner kroner i førstepremiepotten.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingMarthe Emilie MandalIgesundPublisert:13. november 2019Endret:2. januar 2023

Aldri før har en norsk premiepott vært så stor (forklaringen får du her), og aldri før har vel fredagskvelden vært mer spennende. Spiller du Eurojackpot før fredag klokka 19:00 kan ca. 908 millioner kroner bli dine. 

Andrepremiepotten er ikke så rent lite imponerende den heller. Skulle du ta andreplassen på premiestigen alene vil ca. 97 millioner kroner bli overført til din konto.

Gi deg selv en spennende fredagskveld og spill Eurojackpot her!

Romreise 

Med 908 millioner kroner å rutte med kan man virkelig slippe fantasien løs. Da er det på tide å drømme stort - større enn du kanskje noen gang har turt. Er det vanskelig å komme i gang har du noen forslag her:

  • Hvis du vil kjøre med stil og samtidig tenke på miljøet, kommer luksusprodusenten Koenigsegg med sin første hybridbil i 2020. Ifølge topgear.com får den en prislapp på snaut 12 millioner kroner, så du blir sannsynligvis ikke plaget av at naboen kjøper seg maken bil. Men om mannen blir misunnelig, har du selvsagt råd til å spandere en på han også. 

  • Tenker du lengre enn en biltur, gjør et så romslig reisebudsjett det mulig å se hele verden fra eget privatfly. Eller man kan rett og slett kjøpe seg sin egen sydhavsøy hvis man foretrekker litt mer fred og ro. Butler får du sikkert med på kjøpet. 

  • Når du har sett hele verden, står kanskje verdensrommet for tur? Romturisme blir plutselig en mulighet når så mange penger står på konto. 2,3 millioner kroner skal Virgin Galactic ha for et sete på sin romferge - som kanskje er klar til å ta i mot romreisende i 2020 ifølge space.com. 

  • Er du typen som heller vil gi utløp for dine idealistiske visjoner, er mulighetene mange hvis du tar førstepremiepotten fredag kveld. Kanskje du rett og slett vil gi et klekkelig bidrag til en veldedig organisasjon som ligger ditt hjerte nær? 

Mens du drømmer videre kan du spille Eurojackpot her.

Norsk jubelgaranti

I Eurojackpot garanterer vi en norsk millionær hver uke. I tillegg til hovedpremiene trekker vi nemlig ut en heldig vinner som får en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000. 

Spill Eurojackpot her før fredag klokka 19:00.

Lykke til!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke, for andrepremien 1:6 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler