vikinglotto

Vikinglotto i kveld: Ca. 144 millioner kroner i potten

Vikinglotto-potten har vokst seg god og stor, og en alenevinner vil kunne hente hjem over 140 millioner kroner.

SPENNING: Onsdag kan du vinne godt over 100 millioner kroner i Vikinglotto.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:21. november 2019Endret:2. januar 2023

Onsdag 20. november var det ingen som prikket inn 6+1 rette, og dermed økte førstepremiepotten til ca. 144 millioner kroner til denne ukas trekning.  I andrepremiepotten venter rundt 2,4 millioner kroner.

- Helt utrolig!

Det begynner å bli noen uker siden førstepremiepotten gikk, men i mellomtiden har flere kunnet glise bredt etter å ha hentet hjem nest høyeste premie. For eksempel for to uker siden, da en kar fra Trøndelag - som eneste spiller - hadde seks rette og andrepremie, noe som ga ham et bankkontopåfyll på 6,8 millioner kroner. 

- Jeg har sett på trekninga og så jo at alle tallene gikk inn, men forstår det ikke helt. Det er jo helt utrolig!, utbrøt mannen da Norsk Tipping ringte for å gratulere.

Han kunne for øvrig fortelle at premien skulle deles med familien.

117 mill. til norsk kvinne

Forrige gang en norsk spiller stakk av med hele potten alene, var onsdag 2. oktober. Da gikk hele 117 millioner til en kvinne. Hun ble, naturlig nok, lettere sjokkert da hun fikk Telefonen fra Hamar

- Vi tror det nesten ikke. Vi har sittet her og pratet om det i kveld, mannnen min og jeg, at jeg skulle vinne. Jeg har jo sagt jeg skulle vinne, Jeg har drømt om det både i drømmer og i dagdrømmer. Nei, dette går ikke an, sa hun. 

På spørsmål om hun så for seg å få sove etter at hun hadde fått gledesbudskapet, svarte hun slik: 

- Vi må bare sitte og prate litt nå, jeg og mannen min. Og jeg må forsøke å få sove litt, for jeg må på jobb i morgen, men jeg må si, at dette DETTE er virkelig drømmetelefonen.

Kanskje DU får drømmetelefonen i kveld? Alt du trenger å gjøre for å sikre deg sjansen, er å spille Vikinglotto innen onsdag klokka 18.00. 

Hvem får din grasrotandel? Gi bort sju prosent av innsatsen uten at det går utover din premie eller vinnersjanse!

(Vinnersannsynlighet for førstepremien i Vikinglotto er ca. 1:98 mill. Andrepremie ca. 1:14 mill.)

Vinnersjanse Vikinglotto

For å vinne 1. premien i Vikinglotto må du ha 6 riktige vinnertall av 48 mulige, pluss ett vikingtall av 5 mulige. Det gir totalt ca. 61 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:61 millioner per rekke. For 2. premie (6 rette hovedtall) er vinnersjansen på ca. 1:15 millioner per rekke. Statistisk sett vinner man en premie, med 3 rette eller bedre, i snitt på hver femte kupong med 10 rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge):  4 946 670

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 4

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 197 710 135 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler