eurojackpotvinnerhistorie

To norske tredjepremier i Eurojackpot: Vant 1,8 mill.

To norske spillere og ti andelsbankvinnere kan plusse på kontoen før jul etter trekning 6. desember. Førstepremiepotten blir stående og vokser til ca. 783 millioner kroner.

OVERRASKELSE: To norske spillere får 1,8 millioner kroner og ti spillere kan gå julen i møte med 100 000 kroner ekstra på konto etter at en andelsbank tok den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. desember 2022Endret:10. januar 2023

To andrepremier på 6,5 millioner kroner gikk til henholdsvis Tyskland og Danmark, men norsk-fritt på «pallen» ble det ikke: En mann fra Vestland og en kvinne fra Lillestrøm i Viken sikret 5 rette og en tredjepremie hver. De to kan nå vente seg 1,8 millioner kroner og telefon fra Hamar.

Kvinne fra Lillestrøm: – Håper vi får sove

På andre forsøk fikk Telefonen fra Hamar tak i vinneren fra Lillestrøm.

– Jeg vet hvorfor du ringer, utrbyter hun glad. Hun hadde sjekket det ubesvarte anropene på telefonen – og deretter kupongen.

– Det er virkelig helt umulig å forestille seg at noe sånt kan skje. Det føles helt utrolig, jeg begynner nesten å grine. Dette var kjærkomment. Nå kan jeg unne meg noe fint til jul, stråler hun mens familien jubler i bakgrunnen.

– Vi er veldig, veldig glade. Jeg håper vi får sove i natt, avslutter hun lattermidlt.

Telefonen fra Hamar har etter gjentatte forøk ikke fått tak i vinneren fra Vestland.

LES MER: Derfor er det viktig at du setter dine egne spillegrenser

Andelsbank tok den nasjonale millionen: – Ække gæli'

Hver tirsdag og fredag deles det ut 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie, og denne gangen var det en andelsbank som delte potten. En av de heldige var en mann i 30-årene fra Aurskog-Høland. 

– Ja, det ble jo en god kveld, sier han blidt når han får beskjed om premien.

– Det ække gæli'. Nå er det ei som står ovenfor meg her og er rimelig fornøyd, legger han deretter til. Han var nemlig sammen med sin bedre halvdel da Telefonen fra Hamar ringte – de forsøkte å få vesla til å sovne.

– Men det er helt greit at du forstyrrer altså, ler han.

Har du noen tanker om hva du vil bruke premien på?

– Hadde det vært noen flere nuller der så skulle det gått til nytt hus, men dette tenker jeg vi først og fremst skal spare til en regnværsdag. Men det er absolutt en god overraskelse likevel, avslutter han fornøyd.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens tall

Tallrekken fra Finland denne kvelden så slik ut (i stigende rekkefølge):

47 - 12 - 37 - 8 - 44

Stjernetall: 7 - 10

Garantert én million-utbetaling fredag

Fredag 9. desember er det igjen klart for Eurojackpot. Leverer du inn en kupong før kl. 19.00 samme kveld har du et lodd med i hatten om både førstepremiepotten på ca. 783 millioner kroner, samt den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Andrepremiepotten er satt tilbake til start og vil ligge på ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler