eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: 1. premien stiger til 854 mill.

Ingen rekordutbetaling i Eurojackpot denne gangen heller. Svimlende 854 millioner kroner venter i toppremie til den som klarer 5+2 rette neste fredag.

NÆRMERE MILLIARDEN: Ingen klarte 5+2 rette tirsdag og storpotten fortsetter dermed å vokse.Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. mai 2022Endret:3. januar 2023

Det ble ingen storvinner i Eurojackpot tirsdag, verken i inn- eller utland. Nå legger potten kraftig på seg til neste runde, og kommer stadig nærmere makstaket på 1,2 milliarder: Nå er 1. premiepotten på hele 854 millioner kroner.

Dobbelt tysk

Helt fritt for premievinnere ble det imidlertid ikke. Til Tyskland gikk det både én 2. premie og én 3. premie til spillere i delstaten Hessen og storbyen Berlin. De to sikret seg henholdsvis 11 millioner og 6 millioner kroner. Det spørs om det ikke her blir feiret med både Sauerbraten og noe godt i glasset.

Mann fra Lørenskog kapret den norske millionen

Hver fredag garanterer vi at minst én norsk spiller, andelsbank eller et andelslag sikrer seg den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Denne gangen landet millionen hos en heldig mann i Lørenskog i Viken.

– Det var veldig godt nytt. Jeg var først litt skeptisk på nummeret ditt, men nå er jeg glad jeg tok telefonen, sier den glade vinneren, som kan fortelle at han spiller fast. Premien vil først og fremst gå til å betale ned huslånet.

Vi gratulerer!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye sjanser fredag

Siden ingen klarte å kapre den gjeve 1. premiepotten denne gangen heller, vil altså potten legge på seg betraktelig til fredag 13. mai. Da vil den som nevnt ligge på ca. 854 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 30 millioner kroner.

Skulle de største premiene utebli, kan du trøste deg med at den nasjonale trekningen fortsetter som før og garanterer norsk millionpremie til en alenevinner, et andelslag eller en andelsbank.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler