eurojackpotvinnerhistorie

Hoppet av tredemølla da Norsk Tipping ringte: Vant 1 mill.

En heldig mann fra Bodø sikret seg den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot fredag 18. februar. Han var midt i helgens treningsøkt da vinnernummeret til Norsk Tipping lyste opp på skjermen.

SPREK MILLIONÆR: Bodøværingen kunne knapt tro sine egne ører da han hoppet av tredemølla for å motta millionbeskjeden.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:18. februar 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere verken her hjemme eller utenfor landegrensene hadde 5+2 riktige fredag 18. februar. 1. premiepotten fortsetter dermed å vokse, og vil til neste trekning krype godt over 400 millioner kroner. 

Tre spillere delte 2. premiepotten og sikret seg 7 millioner kroner hver, men heller ikke her finner man noen nordmenn. To av vinnerne var fra Finland og én fra Slovakia

Én norsk spiller kunne imidlertid juble likevel – han vant nemlig den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner mens han tok fredagsøkta på treningssenteret.

Vant 1 million på tredemølla

Den heldige millionvinneren fra Bodø var midt i helgens treningsøkt da vinnernummeret til Norsk Tipping, 625 60 000, lyste opp på skjermen.

– Jeg var på tredemølla og rakk ikke ta telefonen, men jeg har lagret vinnernummeret, så jeg visste at det var dere som ringte, forteller vinneren, som fortsatt står i gymtøy når Norsk Tipping ringer opp for andre gang.

– Oi, oi, helt utrolig, sier han når vinnerbudskapet kommer.

– Nå ble det virkelig hjertebank her, ler sprekingen fra Bodø. 

Selv om premien kom brått på, hadde han allerede noen tanker om hva den kunne gå til:

– Jeg har begynt å studere igjen, så der kommer den jo godt med. Og så håper jeg vi får tatt en god ferie til høsten, sier bodøværingen, som nå skulle rett hjem for å dele nyheten med kona.

– Det må være lov å kutte treninga når det blir sånn, avslutter han muntert.

Vinnerkupongen var kjøpt på nett.

Norsk Tipping gratulerer!

LES OGSÅ: Et enkelt grep for å unngå å glemme innleveringNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Kveldens tall

Kveldens tallrekke så slik ut:

29 - 10 - 32 - 25 - 5

Stjernetall: 7 - 4

Den produserte altså ingen storvinnere, noe som gjør at ...

Potten fortsetter å stige–nye sjanser på fredag

Nå begynner det virkelig å monne i Eurojackpot: Med gjeldende eurokurs på trekningsdagen, er det anslått å ligge ca. 446 millioner kroner i 1. premiepotten til neste trekning 25. februar. 2. premiepotten blir på ca. 21 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler