eurojackpotvinnerhistorie

Vant 33 787 335 kroner: – Ufattelig, litt skremmende og gøy!

En kvinne fra Oslo var av den heldige sorten i den første Eurojackpot-trekningen i 2023. Hun prikket nemlig inn 5+1 rette og vant 33 787 335 kroner i andrepremie.

STORFANGST: En kvinne fra Oslo vant 33,1 millioner kroner i Eurojackpot tirsdag kveld.Adobestock
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:3. januar 2023Endret:10. januar 2023

Det var to andrepremievinnere i den første Eurojackpot.-trekningen i 2023. Det er en norsk spiller som altså dro inn 33,1 millioner kroner, mens den andre vinneren kommer fra Tyskland.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


– Veldig gøy!

Vi snakket med kvinnen litt over klokken 22 tirsdag kveld. Hun ble temmelig overrasket og sjokkert etter å ha fått overbrakt millionbeskjeden.

– Det er ufattelig, litt skremmende og veldig gøy! Det er veldig mye penger, sier kvinnen, som satt og så på TV da vi ringte.

Hun legger til at det kommer til å ta tid før det hele synker inn, og at hun skal bruke god tid til å finne ut av hva hun skal gjøre med pengene.

– Jeg skal ta godt vare på pengene, sier kvinnen, som ønsker å være anonym.

Som en del av oppfølgingen rundt vinnere kommer hun til å få profesjonell økonomisk veiledning.. Det er advokatfirmaet Dehn som bistår Norsk Tipping som en nøytral part. 

Førstepremiepotten ble stående urørt. Dermed legger den på seg og blir på ca. 368 millioner kroner førstkommende fredag.

Tirsdagens tall

Dette er tallene som ble trukket ut tirsdag kveld:

37 - 28 -  31 - 29 - 50

Stjernetall: 4 - 5

Andelsbank igjen

For andre gang på rad gikk den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk til et andelslag bestående av 10 personer. Disse vant dermed 100 000 kroner hver. En av dem er en mann i 30-årene fra Karasjok.

Les mer: Slik fungerer andelsbank

– Det var artig å høre. Jeg bruker å levere andelsbank veldig ofte, for da har jeg flere rekker å spille på, sier mannen, som selvsagt var strålende fornøyd med å få 100 000 kroner inn på kontoen sin.

Les også: Hvordan er det å være pårørende?

– Det er en fin nyttårsgave. Jeg må si jeg ble litt overrasket nå, sier han videre.

Mannen leverte kupongen på mobilen.

Dette er de ni andre andelsbankvinnerne:

 • Kvinne fra Sunndal i Møre og Romsdal

 • Kvinne fra Nordreisa i Troms og Finnmark

 • Mann fra Vefsn i Nordland

 • Mann fra Melhus i Trøndelag

 • Mann fra Skien i Vestfold og Telemark

 • Mann fra Sandefjord i Vestfold og Telemark

 • Mann fra Oslo

 • Mann fra Asker i Viken

 • Mann fra Oslo

Andelsbank gir deg muligheten til å spille systemspill sammen med andre som spiller Eurojackpot. For hver andel du kjøper, betaler du 10 prosent av totalinnsatsen og får dermed 10 prosent av en eventuell premie - slik som fredagens vinnere. 

LES OGSÅ: Tid for en timeout i spillingen? Det kan forebygge problemer

 

Fredagens potter

Du trenger ikke vente lenger enn fredag for nye vinnersjanser i Eurojackpot. Da er det ca. 368 millioner kroner i førstepremiepotten. Andrepremiepotten blir på ca. 23 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

 • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

 • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler