eurojackpotvinnerhistorie

Ble Eurojackpot-millionær mens mai-snøen lavet ned

Tirsdag 3. mai var det ingen som tok 1. premien i Eurojackpot. Derimot var det ei glad dame fra Senja som kapret den nasjonale premien på 1 million kroner.  

OVERRASKET: Ei dame fra Senja fikk med seg den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot på 1 mill tirsdag 3. mai.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:3. mai 2022Endret:3. januar 2023

Første Eurojackpot-trekning i mai bød på overraskelse hos ei dame i Finnsnes på Senja. Hun ble trukket ut som kveldens heldige vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 millioner kroner.

- Akkurat! Nei, nå ble jeg skjelven og overrasket her, sier vinneren da vi ringer for å overbringe den glade nyheten.

Jeg sitter og ser på snøen som laver ned utenfor her, og man skulle ikke tro at det var mai. Og så ringer du med denne nyheten. Det kunne ha vært tidenes julegave, ler den heldige vinneren.

På husjakt

- Det tar nok en stund før dette synker inn. Men det passer jo midt i blinken, for jeg er på utkikk etter hus. Så et bedre tidspunkt å vinne så mye penger på kunne det ikke bli, forteller den lykkelige Senja-damen. Hun hadde levert vinnerkupongen via mobil, og ønsker forøvrig å holde seg anonym.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fredagens premiepotter

Siden ingen klarte å kapre den gjeve 1. premiepotten på 555 mill denne tirsdagen, vil potten legge på seg betraktelig til fredag 6. mai. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 653 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 52 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler