eurojackpotvinnerhistorie

Nordmann tok 2. premien i Eurojackpot–vant 14,5 mill.

Man kan vinne stort om man kaprer 2. premien i Eurojackpot. En heldig mann fra Sandefjord gjorde nettopp dette, og han kan nå glede seg over en enorm sum på over 14 millioner kroner.

MILLIONJUBEL: En heldig norsk spiller var nasjonalt alene om å vinne 2. premien i Eurojackpot fredag 3. juni.
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:3. juni 2022Endret:3. januar 2023

Etter Eurojackpot-trekningen var over fredag, stod vi igjen med to norske vinnere. En av de, en mann fra Sandefjord, var særs heldig og sikret seg en solid 2. premie. Han kan nå forvente seg et kjempeløft på konto når 14 545 645 kroner ruller inn om få dager.

Vil hjelpe andre

– Er dette en spøk? Nei, nå ble jeg nesten stum, hvisker den heldige vinneren når han får millionbeskjeden. Sandefjordmannen, som for øvrig ønsker å være anonym, var hjemme med kona da nyheten kom.

– Hun hører ikke denne samtalen, for hun er på kjøkkenet, men nå gleder jeg meg til å fortelle henne det. Oi oi, dette var mye å ta inn over seg, sier den mildt sjokkerte mannen. Hva han skulle bruke deler av premien sin på var allerede klart:

– Jeg har barn som kan få nytte av denne premien. Samtidig så pleier jeg å gi en del til mennesker i nød, og nå skal jeg gi enda mer, sier vinneren med det store hjertet. Han ønsker å holde seg anonym. Vinnerkupongen leverte han via mobil samme dag.

Vi gratulerer!

Steike fin pinse

Det var flere som kunne glede seg over flotte premier denne fredagen. Torstein Schreiber (54) fra Hustadvika i Møre og Romsdal tok med seg den nasjonale tilleggspremien på 1 millioner kroner, og kan nå i likhet med mannen fra Sandefjord kalle seg nybakt Eurojackpot-millionær.

– Seriøst? Du tuller nå? Helt utrolig, bryter den overraskede mannen ut når Norsk Tipping ringer og overbringer nyheten. Romsdalingen var i gang med å gjøre seg klar til fredagskvelden sammen med resten av familien, og ante fred og ingen fare da vinnertelefonen fra Hamar plutselig ringte.

Deler med familien

– Dette kom jo veldig brått på meg. og jeg er ikke helt sikker på hva premien skal gå til. Men det er i alle fall helt sikkert at både barn og barnebarn skal få en del av denne premien. Nei, nå får vi en steike fin pinsehelg, sier den gavmilde og glade vinneren fra Hustadvika.

Vinnerkupongen ble levert via mobil samme dag. 

Vi gratulerer med den flotte premien!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Vinnertallene 3. juni

Disse tallene, som altså ingen klarte å gjette seg frem til, ble trukket ut denne fredagen:

4 - 22 - 27 - 39 - 41

Stjernetall:

1 - 9

Ca. 202 mill. på tirsdag

Den gjeve 1. premiepotten på ca. 171 mill. kroner var det ingen som klarte å slå kloa i denne fredagen. Potten vil derfor gjøre et aldri så lite byks, og tirsdag 7. juni vil den ligge på ca. 202 millioner kroner. 2. premiepotten vil ligge på ca. 7 millioner kroner. Alle norske spillere i Eurojackpot er i tillegg med i trekningen av tilleggspremien på 1 million kroner. 

Lykke til! 

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65

  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler