eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot-millionær: - Nå fikk jeg høy puls!

Eurojackpot fikk med seg en ny millionær fra Sandnes fredag kveld. Den nybakte millionæren mente først at den gledelige beskjeden var en dårlig spøk.

TOK MILLIONEN MED MOBILEN: En heldig mann fra Sandnes ble trukket ut som vinner av den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 million kroner fredag 14. mai.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingKjerstiHaakensveenPublisert:14. mai 2021Endret:3. januar 2023

Fredag betyr Eurojackpot-trekning. 14. mai var derfor intet unntak, og i den gjeveste potten lå det hele 620 millioner og ventet. 

Denne fredagen var det heller ingen som klarte å gjette seg til 5+2 rette tall. 1. premiepotten vil dermed gjøre et stort byks til neste fredag.

Følgende tall ble trukket ut: 

Hovedtall: 1 - 15 - 29 - 42 - 50 Stjernetall: 3 - 6

 

Foruten hovedpremien skulle også denne fredagen by på flere premier, og den nasjonale tilleggspremien på en millioner kroner ble denne fredagen delt ut til en heldig mann fra Sandnes.

- Oi, så kjekt. Jeg fikk plutselig litt puls her jeg nå, sier den overraskede vinneren da vi ringer for å overrekke den gledelige nyheten. Han satt sammen med kona og barna, og de hadde ikke den største troen på at dette kunne være sant.

- Ja, jeg lurer jo på om dette bare er en veldig dårlig spøk. Men når du forteller meg eksakt når jeg kjøpte vinnerkupongen så må jeg kanskje tro på deg, sier den nybakte Eurojackpot-millionæren glad.

- Huff, jeg tror jeg må ta meg en spasertur for å roe nervene her nå. Men det vil nok bli en aldri så liten feiring i kveld, kunne Sandnes-mannen røpe.

Vinneren, som for øvrig ønsker å holde seg anonym, kjøpte kupongen med vinnerrekka via mobil et par dager før trekningen.

Vi gratulerer som nybakt Eurojackpot-millionær!
Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.


Ca. 780 millioner neste fredag

Utenom den nasjonale tilleggspremien var det ingen andre norske millionvinnere under fredagens trekning. Men selv om ingen stakk av med 1. premiepotten, var det ni utenlandske spillere som fant 5+1 rette og som dermed vant ca. 3 millioner kroner hver.

Fredag 21. mai er det ny trekning og nye sjanser, da med henholdsvis 780 millioner og 38 millioner i 1. og 2. premie. En ny norsk spiller trekkes uavhengig av Eurojackpots hovedtrekning, og vinner den nasjonale premien på 1 million kroner.

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1

  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77

  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr

    

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler