Eurojackpot-millionen gikk til andelsbank

Eurojackpot-millionen gikk til andelsbank

DELTE PÅ GODENE: En andelsbank på 10 spillere delte den nasjonale premien på 1 mill fredag 18. juni.

Illustrasjonsbilde: Adobe Stock

Eurojackpot-millionen gikk til andelsbank

Av og til er det godt å kunne dele på godene. Den nasjonale premien i Eurojackpot fredag 18. juni ble et godt eksempel på dette, da millionen ble fordelt på ti heldige spillere av andelsbank.

1. premiepotten i Eurojackpot stod til ca. 352 millioner kroner fredag 18. juni. For å kunne slå kloa i denne enorme summen måtte man gjette seg frem til 5+2 tall. Det var det forøvrig ingen som klarte, og potten vil øke betraktelig til neste uke. 

Selv om den gjeveste potten ikke gikk kunne det som alltid bli en norsk spiller som kunne juble høyt over å ta den nasjonale premien på en million kroner. Denne fredagen ble det en andelsbank som millionen ble fordelt på, og ti spillere vil dermed nå få en fin sum på 100 000 kroner hver.

Snart Supertrekning - saken fortsetter under videoen


Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Les mer om andelsbank herNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Følgende tall ble trukket ut under hovedtrekningen:

Hovedtall: 11 - 14 - 44 - 46 - 49 

Stjernetall: 7 - 10

Ny sjanse hver uke

Det er duket for enda en Eurojackpot-trekning neste fredag. Fredag 25. juni blir det med dagens eurokurs ca.483 millioner kroner i 1. premiepotten, og ca. 28 millioner i 2. premiepotten.


            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke. Les mer om vinnersjanse i Eurojackpot her.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2020: 2 947 840
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2020 (Norge): 1
  • Antall millionærer i 2020 (Norge): 77
  • Høyeste premieutbetaling i 2020 (Norge): 485 100 285 kr