Andelsbank delte millionen i Eurojackpot

Andelsbank delte millionen i Eurojackpot

10 DELTE POTTEN: En andelsbank delte den nasjonale millionpremien fredag 28. januar.

Foto: Adobe Stock

Andelsbank delte millionen i Eurojackpot

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner gikk denne fredagen til en andelsbank. Det betyr at det er 10 heldige spillere som nå får 100 000 kroner hver.

Hver fredag trekkes en tilfeldig Eurojackpot-spiller ut som vinner av den nasjonale premien på 1 million kroner. Denne fredagen var det forøvrig ikke bare en, men ti spillere som delte denne premien, siden det ble en andelsbank som trakk det lengste strået.

Slovenia tok storpotten

Det var ingen nordmenn som klarte å gjette seg frem til verken 1. eller 2. plassen i Eurojackpot denne fredagen. Derimot var det en heldig slovener som fikk kloa i hele 1. premiepotten på 111 635 670 kroner. 

Ukens tallrekke

Under hovedtrekningen ble denne tallrekka trukket ut:

5 - 21 - 23 - 29 - 35

Stjernetall: 7 - 9

Hva er andelsbank?

Andelsbank gir Eurojackpot-spillere muligheten til å spille systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst.

Man kan kjøpe så mange andeler man ønsker.

Når man deltar i større systemspill, øker muligheten for å få en eller flere premier ettersom systemer dekker flere kombinasjoner av tall.

Les mer her: Slik fungerer Andelsbank i EurojackpotNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter neste fredag

Første fredagen i februar er det igjen duket for trekning i Eurojackpot. 1. premiepotten vil da igjen ligge på ca. 100 millioner kroner. 2. premiepotten vil være på ca. 18 millioner kroner.

Lykke til!

            

Vinnersjanse Eurojackpot:

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 10 mulige. Det gir totalt ca. 95 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:95 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:6 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:1,6 mill. per rekke.

  • Antall premieutbetalinger (Norge) totalt i 2021: 2 844 151
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2021 (Norge): 0
  • Antall millionærer i 2021 (Norge): 65
  • Høyeste premieutbetaling i 2021 (Norge): 25 931 120