eurojackpotvinnerhistorie

Ble Eurojackpot-millionær inneklemt på badet

Fredagens heldigste Eurojackpot-spiller her til lands ble en 38-år gammel mann fra Oslo. Han var sammen med hele familien inne på et bittelite bad langt i nord da han fikk millionbeskjeden.

FERIE: Den ferske Eurojackpot-millionæren var på ferie i Nord-Norge da han fikk Telefonen fra Hamar.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:9. juli 2021Endret:3. januar 2023

Det tok litt tid før Norsk Tipping kom i kontakt med fredagens Eurojackpot-millionær. Det var kanskje ikke så rart da han for tiden er på ferie med familien i det idylliske nord.

– Gratulerer så mye! Du er trukket ut som nasjonal vinner i Eurojackpot og har med det vunnet 1 million kroner.

 – Tusen takk, svarer den litt overveldede 38-åringen. I bakgrunnen kunne man høre resten av familien på fire bryte ut i full jubel.

– Jeg trenger litt luft

Stemningen stod i taket inne på det lille badet, og det ble nesten litt for mye for den ferske vinneren, som ønsker å være anonym.

– Jeg trenger litt luft, sier han mens resten av gjengen bryter ut i latter.

Noen minutter tidligere hadde han oppdaget ubesvarte anrop fra nummer 625 60 000, som er Norsk Tippings vinnernummer. Kona hadde søkt opp nummeret og da de oppdaget hvem som hadde forsøkt å få kontakt begynte tankene å spinne.

– Det er helt sykt, kommenterer hun.

På spørsmål om hva de tenker å bruke premien på var paret litt usikre, men sønnen i huset visste råd:

– Playstation 5, kommer det kontant til latter fra foreldrene.

– Vi har ikke rukket å tenke så langt, men det kommer godt med, svarer kona, og forteller at hjemme i Oslo er de i full gang med oppussing. 

– Tenk nå er du millionær, sier hun til den heldige Oslo-mannen, før hun retter seg selv etter litt innblanding fra resten av familien.

– Nei, alle fire er millionærer.

Etter vinnersamtalen med Norsk Tipping ventet en liten feiring med Grandiosa. Den ene hadde allerede rukket å bli kald på grunn av den hyggelige forstyrrelsen. Flaks at de hadde flere på lager.

Vinnerkupongen hadde 38-åringen kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer den heldige Eurojackpot-vinneren!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Rapport fra Finland

Fra et bad i nord, retter vi blikket mot kveldens hovedtrekning i Finland. Dette er tallene som ble trukket ut fredag 9. juli, i stigende rekkefølge:

Hovedtall:

8 - 14 - 15 - 20 - 31

Stjernetall:

8 - 9

Ingen stakk av med 1. premiepotten denne fredagen, men sju utenlandske spillere delte 2. premiepotten og vant nøyaktig 2 806 895 kroner hver. 3. premiepotten ble delt mellom fire utenlandske spillere som sikret seg ca. 1,7 millioner kroner hver.

Ca. 330 mill.

Neste Eurojackpot-trekning er fredag 16. juli. Siden ingen stakk hull på 1. premiepotten fredag 9. juli vokser den seg til ca. 330 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil være på ca. 26 millioner kroner. Spiller man før fredag kl. 19.00 er man med i både hovedtrekningen og den nasjonale trekningen om 1 million kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler