fremsidelottoeurojackpotvikinglottonabolagetjokerextra

Ekstratrekninger: Abonnér og vinn 100 000,-

Mandag 30. oktober trekker vi den siste vinneren av 100 000 kroner. Abonner på et av våre lotterispill, så er du med.

SLIK BLIR DU MED: Alle som abonnerer på et lotterispill denne uka er automatisk med i den tredje og siste trekningen av 100 000 kroner mandag 30. oktober. Ida, Anders og Pernille i Norsk Tipping ser fram til å overraske vinnerne. Foto: Sander Min Joon Johnsbråten
Forfatterbilde Norsk TippingPernilleStorholm SkaretPublisert:9. oktober 2023Endret:12. mars 2024

Visste du at du kan abonnere på spill som for eksempel Lotto, Eurojackpot og Vikinglotto, så du alltid er med når trekningen skjer?

Det kan du, og mellom 9. og 29. oktober er det ekstra moro å gjøre nettopp det!

Hvis du abonnerer på ett eller flere lotterispill i perioden, er du nemlig med i våre ekstratrekninger. De som abonnerer denne uka, har mulighet tiil å være med i vår siste trekning av 100 000 kroner.

Mandag 16., 23. og 30. oktober trekkes én vinner av 100 000 kroner.

Dette er altså i tillegg til de ordinære lotteritrekningene du er med på som abonnent. Dersom du allerede abonnerer, er du automatisk med i ekstratrekningene.

Den første vinneren ble 21-åringen Marius Lyngaas Waage.

NB: Som abonnent på våre lotterispill har du ingen bindingstid.

Dette er reglene for trekningene

  • Ett aktivt spillabonnement = 1 deltakelse i trekningen

  • Du kan abonnere på Lotto, Vikinglotto, Joker (onsdag og/eller lørdag), Eurojackpot (tirsdag og/eller fredag) , Extra og Nabolaget. Altså maksimum 8 deltakelser per trekning

  • Hvis du allerede er abonnent, er du automatisk med

  • Vinnerne blir oppringt fra Norsk Tippings vinnertelefon (625 60 000) på formiddagen de tre trekningsdagene

Mer utfyllende regler for ekstratrekningene finner du her.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Dette skjer når du abonnerer

Når du oppretter et abonnement på et av våre spill, går kjøpet av seg selv hver mandag. Dette gjelder bortsett fra den aller første gangen du leverer ditt abonnement, da trekkes nemlig pengene fra kortet ditt umiddelbart.

Du velger selv antall rekker eller deltakelser du vil abonnere på, og du kan si opp abonnementet ditt når som helst.

Frank Henning ble Lotto-millionær

En av de veldig heldige som tidligere er blitt millionær på et av våre lotterispill, er Lotto-abonnenten Frank Henning Andersen (47) fra Karmsund i Rogaland. Han vant over 2,3 millioner kroner i 2021.

- Det var helt ubeskrivelig! Da jeg fikk Telefonen fra Hamar ble det noen tårer og jeg klarte nesten ikke finne ord, sier Lotto-millionæren.

HELDIG VINNER: Frank Henning Andersen vant i Lotto i 2021 og la pengene i bolig og bil.Foto: Privat

Bare tre uker etter at han begynte å abonnere på Lotto, skjedde det så mange drømmer om, men de færreste opplever - han fikk sju rette.

- Det var helt vilt. Jeg tenkte først at det måtte være svindel, men da jeg sjekket kontoen forsto jeg jo at det var sant, mimrer han.

Andre vinner ringes snart

I dag, mandag 23. oktober, ringer vi altså den første vinneren. Vedkommende stikker av med 100 00 kroner. Dette er den andre av tre trekninger i denne kampanjen. Dersom du abonnerer nå, er du med i den siste treknigen i kampanjen.

Lykke til!


Vinnersjanse 1:antall deltakende abonnement.

Vinnersjanse Lotto

For å vinne førstepremie i Lotto må spilleren ha 7 rette vinnertall av 34 mulige. Det betyr at dersom du spiller én rekke, er den teoretiske sannsynligheten for å få 7 rette 1:5,37 millioner per rekke (rundet opp til 1:5,4 millioner per rekke). Sagt med andre ord: Det er 5,4 millioner mulige kombinasjoner av 7 tall når du trekker ut 7 fra de 34 tallene. Statistisk sett vinner man en premie med 4 rette eller bedre i snitt på hver femte kupong på fem rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2022: 11 906 955

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2022: 179 (7 rette)

  • Antall millionpremier i 2022: 298 (149 + 149 på Supertrekning)

  • Høyeste premieutbetaling i 2022:  15 181 140 kr.

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her

Relaterte artikler