Toppkamp i Kristiansund og bunnoppgjør i Mjøndalen

Helgens runde i Eliteserien inneholder blant annet toppoppgjøret Kristiansund – Rosenborg – og en viktig kamp i nedrykksdramaet, Mjøndalen - Brann. 

DUELL: Branns Felix Horn Myhre (t.v) og Kristiansunds Agon Mucolli i duell da Brann og Kristiansund møttes sist helg. Foto: Marit Hommedal / NTB
Forfatterbilde Norsk TippingGroSynstadPublisert:30. september 2021Endret:3. januar 2023

Rosenborg er i dytten om dagen. Trønderne har bare ett tap på sine siste ti kamper. Forrige helg ble det 3-1 over Mjøndalen på Lerkendal. RBK på tredjeplass er fire poeng bak serieleder Bodø/Glimt før helgens runde.

Rosenborg spiller borte mot tabellfirer Kristiansund søndag kveld. Kristiansund kommer fra 1-3-tap borte mot Brann. Kristiansund er Eliteseriens nest beste hjemmelag med kun ett tap.

Sterke på bortebane

Tetlaget Bodø/Glimt spiller borte mot Stabæk, som sliter tungt i bunnen. Bæringene har bare to seirer hjemme på Nadderud i Eliteserien denne sesongen. Bodø/Glimt har vært solide borte og har ikke tapt på sine fire siste bortekamper.

Et annet lag som sliter i bunnen er Mjøndalen, som ikke har vunnet siden 10. juli. Mjøndalen får besøk av Brann søndag. Bergenserne har tre strake kamper uten tap og vil få en luke på seks poeng ned til Mjøndalen med seier søndag. Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Fugla i medaljekamp

Sarpsborg har tre strake tap og har rotet seg inn i bunnstriden. Ned til nestjumbo Stabæk er det bare tre poeng før helgens runde. Sarpingene får besøk av gamletrener Geir Bakke og Lillestrøm.
Kanarifuglene er bare tre poeng bak Rosenborg, som ligger på bronseplass.

Lørdag:

  • Sarpsborg – Lillestrøm kl. 18.00 (TVNorge)

  • Viking – Sandefjord kl. 18.00 (Eurosport Norge)

Søndag:

  • Vålerenga – Strømsgodset kl. 18.00

  • Mjøndalen – Brann kl. 18.00 

  • Odd – Molde kl. 18.00

  • Tromsø – Haugesund kl. 18.00

  • Stabæk – Bodø/Glimt kl. 18.00

  • Kristiansund – Rosenborg kl. 20.00

Relaterte artikler