flax

Tre BilFlax-biler har nye eiere, men det er maaaange igjen

Det har kun blitt vunnet tre BilFlax-Volvoer så langt. Det er hele seks biler igjen å vinne på vanlige Flax-lodd og uendelig mange biler igjen å vinne på digitale Flax-lodd. Vinner du en av dem?

SKRAP OG VINN: Slik ser premiebilene i årets BilFlax ut. En mengde Volvo XC60 T8 AWD R-design ladbare hybrider venter på å bli vunnet av nettop deg.Sverre Houmb
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:24. april 2018Endret:2. januar 2023

Det er fortsatt mange BilFlax-biler igjen å vinne. Har du lyst på en rå luksushybrid med det siste av teknologi som kan kjøre både rimelig og miljøvennlig?

Tre  heldige Flax-skrapende nordmenn kjører nå rundt i sin Volvo XC60 T8 ladbare hybrid som de har vunnet i årets BilFlax. To er vunnet på ordinære Flax-lodd og en på digitale Flaxlodd. Det er fortsatt seks biler igjen å  vinne på ordinære Flaxlodd og uendelig mange biler igjen på digitale.De digitale BilFlax-loddene tilbys i form av en umiddelbar trekning, slik at sannsynligheten for å vinne på disse er den samme hver gang. 

Årets BilFlax-biler er de rå ladbare luksushybridene. Volvo XC60 T8 AWD R-design. En miljøpus, en vill tiger og et luksusdyr, med 407 hester, pakket inn i sikkerhet og luksus. Bilen lukter både miljøbevissthet, rå kraft og sportslig comfort med Volvos R-design pakke.


Skrap BilFlax 2017 her og nå!
Du kan kjøre på elektrisk drift i opp til fem mil, du kan velge hybrid-drift som enten kombinerer kraftkildene elmotorer og forbrenningsmotor.  Gearkassen er en åttetrinns automatkasse, og bilen har firehjulstrekk og forskjellige kjøremodi som Comfort og Off-road.  

BilFlax 2017 koster 25,-

Skrap BilFlax 2017 her og nå!

Vinnersannsynlighet BilFlax er 1: 312.525.

Vinnersjanse Flax

Flax tilbys både som fysiske og digitale skrapelodd. Det er en rekke forskjellige Flax-lodd - fysisk og digitalt - med forskjellige spillegenskaper, premiestiger og forskjellig vinnersjanse.

Fysisk Flax er trykt opp i opplag, og er et forhåndstrukket lotteri. Vinnersjansen for toppremie i hvert enkelt spill vil da være antall lodd som er trykket opp delt på antall toppremier som er fastsatt. Et eksempel: I MillionFlax er vinnersjansen for toppremien på 1 million kroner 1:600 030. Det betyr at det i gjennomsnitt vinnes en toppremie for hver gang det er solgt 600 030 lodd. Vinnersjansen for toppremier og øvrige premier er trykket bak på hvert lodd. 

Digitale Flax-lodd tilbys i form av en umiddelbar trekning på nett/mobil/app. Det betyr at vinnersjansen er den samme hver gang det spilles, ikke gjennomsnittlig som hos fysiske Flax-lodd. 

Alle Flax-lodd har 18-års aldersgrense. Hjelpelinjen.no

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: (alle typer Flax-lodd): 17 219 171 (fysiske Flax lodd:  7 625 376, digitale Flax-lodd: 9 593 795)

  • Antall førstepremieutbetalinger 2023 (i lodd med toppremie på 1 million kroner eller mer: 44 (29 millionutbetalinger fysisk Flax, 15 millionutbetalinger digital Flax)

  • Antall millionærer i 2023: 44

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 4 800 000 kr (Flax for livet, fysisk lodd)

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler