eurojackpot

Endelig fredag – og nye millionmuligheter i Eurojackpot

Tirsdag ble over 400 millioner kroner vunnet av en ekstremt heldig Eurojackpot-spiller. Fredagens førstepremiepott er også av det solide slaget.

625 00 000: Blir du oppringt fra dette nummeret fredag kveld, foreslår vi at du svarer. Det er garantert gode nyheter.Foto: Ola Thorset
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:2. november 2023

Ikke mindre enn 418,7 millioner kroner lå i førstepremiepotten tirsdag 31. oktober, og dette var det én eneste spiller som håvet inn.

Vedkommende hadde tallene 6-15-21-34-48 + stjernetall 1-5 på sin kupong, og kunne dermed slippe jubelen løs.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Selvvalgt

Nok en gang var det i Tyskland at det kunne settes i gang feiring for en premiesum utenom det vanlige. Ifølge eurojackpot.de var det en person fra Essen-området i delstaten Nordrhein-Westfalen som sikret seg den smått utrolige summen.

Vinneren skal ha levert et toukers spill – gyldig fra 24. oktober til 3. november – og det gikk altså en uke før toppremien ble sikret. Vedkommende skal selv ha valgt valgt ut tallene på vinnerrekka.

Det tyske spillselskapet Westlotto har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om vinneren.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

1 mill. til Asker

Fredag 3. november er det ca. 118 millioner kroner i førstepremiepotten. Men selv om toppremien skulle ryke, er man uansett med i trekningen om å bli nasjonal vinner. Hver fredag og tirsdag deles 1 million kroner ut til én heldig og tilfeldig trukket norsk spiller – eventuelt til en andelsbank. Her trenger man ingen rette tall for å kunne bli trukket ut.

Tirsdag 31. oktober var det en heldig kar i 30-årene fra Asker som ble trukket ut. Han glemmer neppe denne tirsdagen med det første.

– Tuller du? Det er sjukt, var mannens umiddelbare reaksjon på nyheten.

Han la til:

– Dette var veldig gøy, og det passer veldig bra, siden jeg er på boligjakt.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler