nabolaget

Endelig Nabolaget-fredag: Vi garanterer en millionvinner

Blir det du eller naboene som jubler høyest i kveld?

NABOLAGSJUBEL: Det blir garantert god stemning på flere norske adresser i kveld.Illustrasjon: Adobe Stock/Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:1. desember 2023

Har du spilt Nabolaget denne uken, er du sikkert klar over at fredag betyr hovedtrekning – og at 1 million kroner skal deles ut til en heldig spiller.

Nabolaget
Spillefrist hver dag kl. 19:00
Lever spill

Ikke glem disse to tingene

Ikke alle som får Telefonen fra Hamar fredag kveld er klar for å motta budskapet.

Det var tilfellet forrige fredag, da Nabolagets geotag landet på en adresse i Ørsta kommune. I hvert fall fikk vi ikke tak i den ferske millionæren på første forsøk. Telefonen fra Hamar gjorde et nytt forsøk litt senere på kvelden, og da svarte sunnmøringen.

– Jeg så dere hadde ringt, men jeg hadde telefonen på lydløs. Jeg sjekket nummeret og så det var fra Norsk Tipping, og da gikk jeg inn og sjekket appen. Jeg så jeg hadde vunnet 1 million, fortalte Ørsta-kvinnen.

Hun trodde knapt sine egne øyne.

– Jeg skjelver i hele kroppen og kan nesten ikke tro det, sa den nybakte Nabolaget-millionæren.

Det kan med andre ord være lurt både å ha lagret Norsk Tippings vinnernummer 625 60 000 og sørge for at lyden på mobilen er på.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Trekninger hver dag – hele uka

Kjøper du et spill i Nabolaget er du med i trekninger hver dag i en uke fremover. Fra lørdag til torsdag trekkes det hver dag en vinner av 10 000 kroner. Det er likevel på fredager det virkelig smeller. Da er det hovedtrekning i Nabolaget og vi deler ut til sammen seks hovedpremier – fem av disse er på 100 000 kroner, mens den gjeveste er på 1 million kroner.

Vinnerne trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt Nabolaget innen spillefristen. I god naboånd deles det også ut premier til hovedvinnernes nærmeste naboer som også har spilt Nabolaget. Størrelsen på premiene bestemmes ut fra avstand til hovedvinneren.

Vinnersjanse Nabolaget

Vinnersjansen for daglig hovedpremie i Nabolaget tar utgangspunkt i omsetning. Denne kan variere, men i snitt er det en ukentlig omsetning på mellom 4 og 4,5 millioner kroner. Det tilsier mellom 80 000 og 90 000 deltakelser. Når én av disse skal trekkes ut, gir det en vinnersjanse på ca. 1:90.000 per deltakelse. De øvrige Nabolaget-vinnerne (som kan vinne 100 000, 10 000, 1000 eller 50 kroner), fastsettes i rekkefølge på grunnlag av geografisk avstand fra hovedvinneren. Vinnersjansen for disse premiegruppene påvirkes av antall deltakelser, antall spillere og ulikheter i bebyggelsesstruktur innenfor et gitt geografisk område.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 618 288

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 52

  • Antall millionærer i 2023: 52

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 1 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler