extra

Er du klar for skikkelig høstkos?

Tirsdag kveld er det klart for Extra på NRK3 - bli med på ei spennende og koselig trekning i høstmørket.

HØSTKOS: Extra bringer kosen - det er bare å benke seg foran TV-skjermen og bli med på trekning på NRK3.Ida Glorvigen Hanstad
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:27. september 2019Endret:2. januar 2023

Det er ikke sånn at du ikke vil greie å kose deg når du ser Extra-trekningen på tirsdag. Spørsmålet er om du vil greie å unngå det, for høsten er her og i Extra legger vi på et par ekstra kubber på peisen og byr på spenning og moro.

Spill Extra her!

Mange vinnermuligheter hver trekning

Tirsdag er Extra-dag - og en dag med mange vinnermuligheter. Leverer du en kupong, har du ikke mindre enn 16 ulike muligheter til å vinne en premie og er du først ute med fullt bilde, ramme eller brett denne kvelden, kan flere tusen kroner komme din vei.

Blir du trukket ut som ukens Extra-kandidat har du mulighet til å vinne hele 2 millioner kroner. Sist tirsdag ble en glad Skienskvinne over 600 000 kroner rikere. 

- Jeg er kjempefornøyd! Det var så gøy og det er første gang i mitt liv jeg vinner stort. Det føles veldig, veldig bra. Ikke så verst, nei, sier hun og ler når vi snakket med henne etter trekningen. Les mer her.

Kom og bli med

Extra er blant våre koseligste og mest sosiale spill som vises på TV, og tror du oss ikke kan du bare skru på NRK3 tirsdag kveld klokken 19.30 og se selv. 

Vil du være med i trekningen om å bli Extra-kandidaten?

Spill Extra før tirsdag klokka 17.00!

Vet du hvor mye du har spilt for i det siste?  Spill skal gi deg spenning og glede – ikke ta overhånd. Norsk Tipping har verktøy og informasjon som hjelper deg til å ha kontroll på din spillaktivitet – les mer her.

(Vinnersjanse per kupong i Extra er 1:6. Sjansen for å bli trukket ut som Extra-kandidaten er 1:360.000.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler