extra

Er DU tirsdagens Extra-kandidat?

To ganger i løpet av den siste måneden har Extra-kandaten gått helt til topps på premiestigen. Kanskje blir det du som får muligheten til å spille om to millioner kroner tirsdag kveld?

MEG? Ja, det kan bli deg som trekkes ut som Extra-kandidat tirsdag. Husk å spille før kl. 17.00!Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingOla ThorsetPublisert:30. august 2019Endret:2. januar 2023

Så er vi der igjen - med kun noen timer igjen til Extra-trekning tirsdag kveld. Med to millioner kroner i potten kan det bli en tirsdag for minnebøkene - spesielt for spilleren som blir trukket ut som kveldens Extra-kandidat. 

Spill Extra her!

Feiret med kabaret-rester

Og apropos Extra-kandidaten: Det har vært en god måned for denne delen av spillet. To ganger i løpet av den siste måneden har toppremien gått til en heldig spiller.

Tirsdag 6. august kunne Mona Nordli fra Oslo slippe jubelen løs, etter at tallene gikk hennes vei - og to millioner kroner var på vei inn på konto

- Jada! Å herregud, utbrøt hun da hun skjønte at toppremien var hennes.

Tre uker senere brøt toppremiejubelen løs lenger nord i landet, der Gudrun fra Trondheim nettopp hadde holdt middagsselskap da Norsk Tipping ringte. 

- Nå blir det feiring med datteren min og barnebarnet, vi skal nemlig kose oss med kabaret-restene etter middagsbesøket, sa Gudrun og lo. 

Tirsdag er det altså nye muligheter - alt du trenger for å være med på spenningen, er å levere ditt spill innen kl. 17.00.

Hva er Extra?

Extra er et tallspill med klare likheter med bingo. Det trekkes 47 tall av totalt 75. Hver spillers spillebrett består av 18 tall og 7 friruter. Det er premier for å fylle ulike deler av brettet. Hovedvinneren trekkes uavhengig av antall rette – alle som spiller er med i den trekningen.

Hver tirsdag blir også en Extra-spiller tilfeldig trukket ut som Extra-kandidat. Det betyr at den heldige spilleren får anledning til å spille om hele 2 millioner kroner. 

Selv om du ikke skulle bli trukket ut som Extra-kandidat på tirsdag, kan du likevel vinne opp til flere hundre tusen kroner i Extra. En Extra-kupong består nemlig av 16 ulike vinnersjanser med små og store premier. 

Spill Extra før kl. 17.00 tirsdag

(Vinnersjansen for å bli Extra-kandidaten er 1:360 000 per kupong.)

Vinnersjanse Extra

I Extra er det rundt 450 000 spillebrett i spill pr. trekning, og da blir vinnersjansen 1:450 000 pr. brett. Det er to brett pr. kupong, slik at vinnersjansen pr. kupong er ca. 1:225 000

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023: 1 552 492

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023: 69 (Første brett)

  • Antall millionærer i 2023: 23

  • Høyeste premieutbetaling i 2023: 2 000 000 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler