eurojackpotvinnerhistorie

Tidligere storvinner i Tipping ble Eurojackpot-millionær

 En heldig kar fra Asker vant den nasjonale premien og ble dermed millionær i Eurojackpot fredag kveld.- Dette er jo kjempemessig, sa mannen som var på vei ut på byen.

HELDIG: En mann fra Asker ble millionær i Eurojackpot da han vant den nasjonale premien på en million og et reisegavekort til verdi av 100.000 kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:8. desember 2017Endret:2. januar 2023

- En heldig mann fra Asker vant fredag en million kroner og et reisegavekort  til en verdi av 100.000 kroner i Eurojackpot. Han hadde kjøpt sin en-ukes Eurojackpot-kupong på Narvesen Holmensenteret I Asker.

Gratulerer, hvordan føles dette?
- Nei, dette gjorde ingenting, sier mannen og gliser godt. Han fremholder at innsatsen har vært godt mindre enn utkommet, at det var gøy å vinne, og veldig uventet. Hvor han skulle reise visste ikke den glade vinneren, men han er ikke helt uvant med å vinne.

- Det er riktignok noen år siden, men jeg og noen kompiser var på Hamar og hentet ut over fem millioner i tippepremie etter at tippelaget vårt gjorde det uventet godt, men nå var det på tide med et besøk igjen, sier han.

Skal du feire i kveld?
- Ja, det skal jeg, og beklageligvis har jeg ikke tid til å snakke akkurat nå, for taxien  og vennene mine står ute og venter. Nå skal jeg på lutefisklag og der skal jeg feire skikkelig, sier han fornøyd.

Vi gratulerer!

 Er det din tur til å bli millionær neste uke? Spill Eurojackpot innen fredag kl. 19.

Ingen hadde 5+2 rette tall denne uken, så neste uke stiger Eurojackpot ytterligere og estimeres til 195 millioner i uke 50. Andrepremien neste uke er estimert til cirka 17 millioner.


Følgende tall ble trukket ut fredag 8. desember 2017:

9 - 20 - 24 - 34 - 15

Stjernetall: 1 - 5

Spill Eurojackpot her!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler