Mossing ble millionær: - Ekstremt hyggelig at du ringte!

Mossing ble millionær: - Ekstremt hyggelig at du ringte!

DRØMMETUR: Hvor går ferden hvis du kan reise så mye du vil for 100.000 kroner?

Foto: Colourbox

Mossing ble millionær: - Ekstremt hyggelig at du ringte!

En mann i 40-åra fra Østfold vant 1 million og et reisegavekort verdt 100.000 kroner fredag.

- Hva skal man si? Dette er helt utrolig! Jeg hadde aldri forventa at dette skulle skje, forteller den nybakte millionæren fra Moss.

Hver eneste fredag trekker vi én tilfeldig Eurojackpot-spiller hos Norsk Tipping som vinner 1 million og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

Fredag 1. september var det østfoldingens tur.

- Jeg er veldig glad i å reise. Det er lenge siden hele familien har vært på tur sammen, så det skal vi gjøre noe med nå, forteller han.

Ubesvart millionanrop

Mannen tok ikke telefonen første gang Norsk Tipping slo på tråden og hadde dermed et ubesvart anrop fra millionærnummeret 625 60 000. Han skjønte fort hvem som hadde forsøkt å få tak i ham.

- Jeg tenkte at dere måtte ha ringt feil, men dette var jo ekstremt hyggelig, ler han.

Ingen førstepremievinnere

Disse tallene ble trukket ut i Eurojackpot fredag 1. september:

19 - 3 - 9 - 4 - 28

Stjernetall: 7 - 1

Ingen spillere klarte å gjette denne rekka og dermed legger førstepremiepotten på seg til 204 millioner kroner fredag 8. september. 

PS: Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din innsats, premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver her!

(Vinnersjansen for førstepremien i Eurojackpot er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)