eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: -7,3 millioner? Nå får jeg ikke puste!

Ei voksen dame fra Sogn og Fjordane vant 2. premie i Eurojackpot. Ei 31-årig jente fra Os ble nasjonal vinner og vant en million og et reisegavekort til 100.000 kroner, og førstepremiepotten i Eurojackpot fortsetter å vokse til kolossale 803 millioner kroner neste uke. 

EUROJACKPOT: Ei kvinne fra Sogn og Fjordane vant stort på fredag. Ei pensjonert kvinne vant andrepremie på 7,3 millioner, og ei 31 år gammel jente fra Os i Hordaland vant èn million og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.Trine Hisdal/Tinagent
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:1. november 2019Endret:2. januar 2023

Det ble en heldig kvinne fra Sogn og Fjordane som vant 2. premie i Eurojackpot denne uken.

Hun delte premien med åtte andre utenlandske spillere. Takket være at Norsk Tipping har en egen norsk pott for "vår" 2.-premievinner, som i dag var på 4.590.545 kroner - i tillegg til de 2.704.385 kronene alle 2.-premievinnere får, ble kvinnens premie på hele 7.294.930 kroner. 

Spill Eurojackpot!

Henrykt og sjokkert

-7,3 millioner? Nå får jeg ikke puste! Jeg må jeg sette meg ned. Er det sant?

Den sjokkerte kvinnen fra Sogn og Fjordane blir svært glad og rørt. 

- Jeg har strevet hele livet og jeg jobber fortsatt på overtid som pensjonist i halv stilling. Dette her går ikke inn altså. Nå begynner jeg å grine her. Jeg er så takknemlig at jeg har ikke ord, sier den glade Eurojackpot-spilleren.

- Jeg må ringe barna mine og fortelle dette. Jeg har vært i jobb i over 50 år, og dette var så godt. Jeg har aldri vært ute og reist, jeg har aldri vært i utlandet. Dette vil gjøre resten av alderdommen min helt annerledes, sier den kvinnen som nærmest fikk gledessjokk. 

 - Jeg har ikke ord. Nå skal jeg ha en god kopp te og så skal jeg nyte følelsen. Det skal være min feiring, sier hun og sukker. 

Kvinnen ønsker å være anonym.

Her kan du spille Eurojackpot.

Vi gratulerer! 

Overveldet nasjonal vinner

Det ble ei jente (31) fra Os som ble nasjonal Eurojackpot-millionær denne uken. Hun vant den nasjonale premien på en million kroner, og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner. 

- Pulsen min er så høy at jeg vet ikke vet hva jeg skal gjøre, sier den nasjonale millionvinneren og ler. 

Jenta på 31 fra Os kjente igjen Norsk Tipping sitt vinnernummer - 625 60 000 - men trodde vi ringte om Lotto-konkurransen vi har kjørt live på Facebook denne uken. 

Mistet pusten

- Gratulerer så mye med å ha vunnet en million kroner i Eurojackpot, og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner, er du millionær fra før? 

- Nei, akkurat nå er det litt motsatt. Jeg har ønsket meg penger i stort monn, sier 31-åringen og ler. 

Hun lovet å feire gevinsten sammen med samboeren sin, men trengte et par timer i ro først, for å få igjen pusten. 

Kvinnen ønsket å være anonym.

Vi gratulerer!  

Nordmenn har vunnet stort tidligere

Neste uke får vi en ennå større Eurojackpot på ca. 803 millioner kroner og da kan rekorder stå for fall.

Fredag 20 september i 2019, for et par måneder siden prikket en nordmann inn 5+2 rette. Han vant 443,9 millioner og satte ny norsk premierekord. 

- Det må være en misforståelse, sa vinneren. Men det var det ikke. Han vippet den gamle norske rekordholderen av tronen fra to år tidligere -  i august 2017 var det en annen nordmann som da vant 441 millioner kroner. 

– Jeg er glad og litt målløs, sa mannen da han fikk millionbeskjeden fra Norsk Tipping i 2017.

23. mars 2018 vant nok en norsk spiller stort: 167,1 millioner ble premien på den heldige spilleren. 

Neste uke kan du smadre disse rekordene hvis du tar gigantpotten på 803 millioner kroner alene. 

Spill Eurojackpot før fredag kl. 19.00

Gjør hva du vil

 Fantaserer du om å ta med familien på jordomseiling eller kanskje kjøpe deg din egen sydhavsøy? 

Dersom du er alene om å prikke inn 5+2 rette i Eurojackpot på fredag, kan du oppfylle de fleste ønskene dine. Da blir du nemlig ca.803 millioner kroner rikere, og setter ny norsk premierekord!

Fin andrepremiepott

Andrepremiepotten fredag 8 november er på ca. 28 millioner, og hvis potten ikke går på fredag overføres den overskytende premien over 90 millioner Euro - som normalt ville gått til førtstepremiepotten til andrepremiepotten. Da blir det virkelig størrelse på andrepremien. 

Vi garanterer minst èn norsk millionær på fredag

Som vanlig trekker vi også denne uka ut én tilfeldig norsk spiller blant alle som har spilt Eurojackpot hos Norsk Tipping.

Den heldige vinner en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler