Ble millionær fredag - fikk vite det først mandag

Ble millionær fredag - fikk vite det først mandag

BLE MILLIONÆR: En mann fra Lunner i Oppland vant 1 million kroner i Eurojackpot.

Ble millionær fredag - fikk vite det først mandag

Fredagens Eurojackpot-mllionær har ikke svart på Norsk Tippings henvendelser siden fredag. Først mandag ettermiddag ble han klar over premien.

Siden fredag har Norsk Tipping forsøkt å få tak i den nasjonale Eurojackpot-vinneren.

Hver fredag vinner en spiller 1 million kroner pluss et reisegavekort med verdi på 100.000 kroner i Eurojackpot - uavhengig om han har de rette tallene.

Den første fredagen i desember var det en heldig mann fra Lunner i Oppland som vant premien. Han leverte sin kupong på web. Men han svarte ikke på noen av Norsk Tippings anrop fredag kveld.

Nektet å svare

Lørdag fortsatte ringingen og det var fortsatt stille i andre enden. Det samme gjentok seg søndag. Mandag, like etter klokken 13, svarte derimot noen i den andre enden.

- Nå ble jeg målløs. Det er litt av en julegave å få, sier mannen som ønsker å være anonym.

Han var ikke klar over premien han innkasserte fredag. Grunnen for det var enkel.

- Jeg venter på telefonen fra dere, ler mannen, som har latt alle anrop passere.

- Jeg trodde det var en telefonselger!

- Premien er helt fantastisk. Nå begynner jeg få tilbake pusten. Dette er en av de triveligste samtalene jeg har hatt, avslutter mannen.

Jackpot

Ingen prikket inn fem rette pluss de to stjernetallene fredag kveld. Det betyr at potten vokser til neste fredag. Da kan du vinne cirka 148 millioner kroner.

Tallene fredag 01.12:

5 - 29 - 20 - 16 - 30

Stjernetall: 2 - 7

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får fem prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)