eurojackpotvinnerhistorie

Ble 2. premievinner på ferie: - Åh fy f***

To nordmenn ble millionærer i løpet av fredagskvelden 3. september da de vant henholdsvis 3,7 millioner kroner og 1 million kroner i Eurojackpot.

BRA TRØKK: Det ble hæla i taket-stemning og kort vinnersamtale for kvinnen som hadde prikket inn 5+1 rette i Eurojackpot fredag 3. september.Lars Petter Pettersen
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:3. september 2021Endret:3. januar 2023

Det ble skrik og skrål og et par langtrukne gloser da 2. premievinneren fra Øystre Slidre fikk overlevert det glade budskap 3. september. Hun var på ferietur hos et vennepar som eksploderte sammen med henne da de fikk nyss om hva som hadde skjedd: 5+1 i Eurojackpot hadde sikret henne en utbetaling på 3,7 millioner kroner.

- Åh fyyyyyyy f***. Nei, det kan ikke være sant. Herregud, nå blir det fest, lo hun imens det hyltes og vræltes i bakgrunnen.

Telefonen fra Hamar rakk akkurat å sjekke at utbetalingen ville komme på rett kontonummer før den ekstatiske vinneren takket hjertelig for seg og la på telefonen - for så aldri å svare igjen ut fredagskvelden, sannsynligvis travelt opptatt med å ringe kjentfolk. Kvinnen fra Øystre Slidre i Rogne forblir dermed anonym inntil videre.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Les også: Hvor mye er du villig til å tape?

Feiret 1 mill. med bensinstasjon-is

Vinneren av den nasjonale tilleggspremien - en kvinne i 40-åra fra Arendal -  ble hoppende glad da hun til slutt var overbevist om at hun faktisk hadde vunnet 1 million kroner før helgen.

- Er du seriøs? Det er ikke svindel? Åh, nå holder jeg på å grine. Er det virkelig sant?

Slik gikk det frem og tilbake noen runder mens datteren pludret i bakgrunnen. Det kunne late til at minsten i noen sekunder var blitt litt støttekontakt for mamma. - Åh, jenta mi, utbryter hun lattermildt flere ganger.

- Jeg skjelver! Når jeg har lagt på her skal vi gå på bensinstasjonen og kjøpe is, sier arendalskvinnen før hun avslutningsvis legger til at hun vil bruke resten av premien på å betale ned gjeld.

- Nå skal vi ha en kjempegod helg!

Vinneren ønsker å være anonym. Også denne kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer begge vinnerne!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.
Tallrekka

Følgende tall sikret den norske 2. premien første helga i september, samt fem andre 2. premievinnere utenfor i det store utland:

5 - 9 - 20 - 44 - 48

Stjernetall: 4 - 10

Andelsbank: Spill sammen, vinn sammen

Fredag 10. september er det igjen klart for trekning i Eurojackpot. Er man alene om å ha 5+2 rette er premien på ca. 493 millioner kroner (ca. 48 millioner euro, gjeldende eurokurs på trekningsdag lagt til grunn). 2. premiepotten vil ligge på ca. 22 millioner kroner.

Det er også mulig å spille andelsbank i Eurojackpot, som kan gi flere sjanser til å vinne. Med andelsbank leverer man systemspill sammen med andre spillere. For hver andel man kjøper betaler man 10 prosent av totalinnsatsen, og får dermed 10 prosent av en eventuell gevinst. Skulle for eksempel et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot på 1 million kroner, vil hver av spillerne sikre seg 100 000 kroner.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler