eurojackpotvinnerhistorie

Fersk millionær utsetter høsten - vil ha mer sol og varme

En mann fra Kristiansund sikret seg denne uka den nasjonale premien i Eurojackpot på 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

IDYLL: Mannen fra Møre og Romsdal trenger ikke si farvel til sommeridyllen på en god stund.Foto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingNinaRundsveenPublisert:3. august 2018Endret:2. januar 2023

- Dette er vakkert! Nå ble jeg veldig glad, sier mannen fra Møre og Romsdal og ler når han får Telefonen fra Hamar fredag kveld.

Han ble trukket ut som vinneren av den norske tilleggspremien i Eurojackpot denne uka og sikret seg dermed 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000.

Forlenger sommeren

Etter en lang, varm og solfylt sommer kommer kanskje overgangen til høsten til å føles litt tung, når den etter hvert gjør sin entré?

Det trenger ikke den ferske millionæren fra Kristiansund å tenke på.

- Reisegavekortet kommer godt med, for nå blir det nok en tur til varmen i høst, sier han fornøyd.

Vi gratulerer!

Førstepremiepotten vokser

Ingen spillere klarte å prikke inn de fem rette hovedtallene og de to stjernetallene fredag 3. august, og dermed legger førstepremiepotten på seg.

Fredag 10. august kan du vinne ca. 267 millioner kroner. I andrepremiepotten ligger det ca. 25 millioner og godgjør seg.

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler