eurojackpotvinnerhistorie

Vant 15 mill i Eurojackpot: -Næmmen dæven dutle!

En heldig mann fra Akershus vant over 15 millioner kroner da han delte 2. premien i Eurojackpot med tre andre vinnere. En mann bosatt i Bergen vant den nasjonale premien på en million kroner. 

EUROJACKPOT: En heldig Akershus-mann vant 15 millioner, og en bergenser ble nasjonal vinner i Eurojackpot.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:4. januar 2019Endret:2. januar 2023

-Vunnet 15 millioner? Har jeg det? Å herregud! Jeg har lagret nummeret deres, så jeg så at det stod Norsk Tipping på telefonen min.

Mannen i førtiårene fra Akershus ble nokså preget når vi ringte og fortalte at han hadde vunnet 15 176 280 kroner.

- Jeg blir helt skjelven, jeg. Helledussen, det var... Nå må jeg gå meg en tur i huset her, oioioi. Næmmen dæven dutle! Oioioi, så fint, sa den sjokkerte mannen som ble veldig glad. 

Akershusmannen hadde kjøpt spillet sitt på mobil i ettermiddag, og hadde altså 5+1 rette i Eurojackpot. 

Første storgevinst

- Det er første gangen jeg har vunnet så mye penger. Tippelaget vårt har vunnet 30 000 kroner engang, og jeg hadde 6 rette i Lotto en gang og manglet bare ett tall på full pott.. Det ble en premie det også, men ikke på langt nær så mye som dette, sier han.

Er du en heldig fyr? 
- Jeg er fornøyd med hvordan livet mitt er jeg altså, men jeg tror nok at brødskiva stort sett havner med pålegget ned, sier han og ler.

Hvordan skal du feire?
- Nå skal jeg fortelle kona mi at jeg har vunnet. Jeg gikk ut av stuen når du ringte. I morgen er det full fart med barn og aktiviteter, men kanskje jeg skal åpne meg en øl i kveld for nyte øyeblikket, sier han.

Tur til Liverpool

- Jeg er Liverpool-fan , og det kan hende blir en tur i Liverpool. Kanskje en bortekamp mot Bayern München ville smake? Det blir sikkert en ekstratur til Liverpool med kompiser også, sier han og ler.

Mannen ønsker å være anonym. 


Vi gratulerer! 


Spill Eurojackpot her


Nasjonal premie til Bergen

Det ble en blid kar fra Bergen som ble den nasjonale Eurojackpot-vinneren og dermed vant en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner fredag 4. januar.

-  Tuller du? Er det en spøk dette her?
Vinneren av den nasjonale premien på en million og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner var ikke helt overbevist om at det var alvor, da Norsk Tipping tok kontakt. 

Første storpremie

- Det er først gangen jeg har vunnet stort. Jeg har spilt i mange år men har vunnet 6000 kroner på det meste, sier bergenseren, som har mange steder han kunne tenke seg å reise til, men først etter å ha gjort litt hjemme. 

- Å kvitte oss med gjeld og fikse opp huset blir bra. Vi tar litt av det forefallende med premien tipper jeg. Det gjør ting litt lettere for oss. Nå må jeg vel feire skikkelig. Vi får ta med ungene ut. De vil sikkert på McDonalds eller en pizzarestaurant, sier han og ler. 

Mannen ønsker å være anonym. 

Vi gratulerer! 

Spill Eurojackpot her

LES MER: Dette er den største premieutbetalingen i norgeshistorien

Følgende Eurojackpot-tall ble trukket ut fredag 4. januar.

Hovedtall: 25 - 3 - 32 - 10  - 43

Stjernetall: 3 - 1

Ingen prikket inn alle tallene denne fredagen så potten fortsetter å vokse.

  • Førstepremiepotten være på cirka 167 millioner kroner neste uke.
    Andrepremiepotten blir ca. 17 millioner kroner.

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler