eurojackpotvinnerhistorie

Vant 1 mill.: - Nå må jeg nesten be henne ut

En norsk 2. premievinner sikret seg ca. 3,8 millioner kroner i Eurojackpot 4. juni. Den nasjonale vinneren håper på like mye hell med kjærligheten etter å ha vunnet 1 million kroner. 

ET TEGN?: Den nasjonale vinneren i Eurojackpot hadde sagt til seg selv at dersom han "vant i Lotto eller noe", skulle han be ut ei jente han hadde i kikkerten. Kanskje blir det nå slutt på singeltilværelsen?
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:4. juni 2021Endret:3. januar 2023

Fredagskvelden ga to norske vinnere 4. juni, da man i tillegg til den nasjonale vinneren fikk en nordmann blant de fem som delte 2. premiepotten i Eurojackpot. Sistnevnte, en mann i 50-årene fra Stad, endte da opp med én solid femtedel: nesten 3,8 millioner kroner, eller 3 797 530 kroner for å være eksakt.

Det er en svært overrasket vinner som venter i andre enden når Norsk Tipping ringer. Han trenger noen minutter på å summe seg - men han klarer å få fram at på kjøkkenet står samboeren og tar seg et stort glass vann.

- Fy flate. Det var litt av en overraskelse, sier han når han omsider kommer til hektene igjen.

- Jeg fikk helt feber jeg nå. Det blir fort noe annet enn vann i glasset etter hvert, sier mannen, som ønsker å være anonym.

Romantisk

Uavhengig av hvem som slår kloa i 1.- og 2. premiene i Eurojackpot, blir det alltid én norsk spiller som trekkes ut som nasjonal tilleggsvinner og sikrer seg 1 million kroner. Denne gangen var det en mann i 40-årene fra Skien i Vestfold og Telemark som fikk Telefonen fra Hamar.

- Åh, det ble en bra fredag, utbryter han. Selv om vinneren var ganske himmelfallen da han fikk beskjeden, var det imidlertid noen tanker som umiddelbart ramlet ut.

- Det verste er at jeg har tenkt at dersom jeg vant i Lotto eller noe sånt, så skulle jeg be ut ei jente jeg har hatt i kikkerten. Jeg har vel egentlig bare ventet på et tegn, sier den lattermilde ny-millionæren, som nå håper han kanskje kan bli ferdig både med singellivet og oppussing hjemme.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallene

Følgende tall ble trukket ut under hovedtrekningen:

Hovedtall: 13 - 17 - 26 - 49 - 50

Stjernetall: 7 - 1

Ny sjanse hver uke

I likhet med nydelig sommervær kan man forvente Eurojackpot-trekning også neste fredag. Da blir det med fredagens eurokurs ca. 233 millioner kroner i 1. premiepotten, og ca. 22 millioner i 2. premiepotten.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler