eurojackpotvinnerhistorie

28-åring ble Eurojackpot-millionær

Tirsdag 5. april var det ingen som tok 1. premien, men hele 2.premien gikk til en spiller fra Spania. I tillegg ble en mann fra Alta trukket ut som nasjonal vinner og ble 1 million kroner rikere.

STAS: Det må være en god følelse å vinne den nasjonale premien på 1 million kroner.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:5. april 2022Endret:17. november 2023

Vi er i den andre uken med to Eurojackpot trekninger i uka, og denne tirsdagen var det ingen som klarte å gjette seg frem til toppremien. 1. premien får dermed litt hviletid og legger på seg til fredagens trekning.

Det var imidlertid en spiller fra Spania som tok hele 2.premien alene og kan innkassere litt over 6 millioner utregnet i norske kroner. 

Leverte bare timer før spillefristen - ble millionær

Den nasjonale millionpremien gikk denne tirsdagen til en mann (28) fra Alta i Troms og Finnmark. Sist tirsdag var det et andelslag som tok den nasjonale millionpremien. Altaværigen ble derfor den første norske Eurojackpot-spilleren som ble millionær på en tirsdag.

Mannen hadde kjøpt vinnerkupongen bare timer tidligere og var på jobb da vi ringte for å gratulere han med premien.

- Åkei... Tuller du? spurte mannen først. 

Mannen slet med å finne ord i starten da overraskelsen nok kom brått på. Vi forsikret han om at det var reelt og at han var blitt millionær. 

- Den så jeg ikke komme, jeg sitter å skjelver nå, sier han videre. 

Støkken satt imidlertid ikke lenge for Altaværingen, som fort gikk over til å glede seg over budskapet. 

- Det var jo veldig fint! Nå kan jeg betale ned på lån, og kanskje bruke noe på bil, sier han.

Mannen hadde levert vinnerkupongen via mobilen.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Minst to Eurojackpot-millionærer i uka?

Nå er det ikke lenger kun på fredager at man har sjansen til å bli Eurojackpot-millionær, enten alene eller som del av en andelsbank. Fra og med 29. mars har spillet med de store pottene to trekningsdager, begge med sjanse til å kapre både ordinære potter og den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. 

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 8. april. Da vil 1. premiepotten ligge på ca. 162 millioner kroner mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 20 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler