eurojackpotvinnerhistorie

Vant 3,2 mill. på ferie: - Uvirkelig

En heldig 2. premievinner fra Asker sikret seg 3,2 millioner kroner i utbetaling 6. august, mens millionbudskapet måtte leveres i hui og hast til vinneren av den nasjonale tilleggspremien.

IVRIG: En firbent venn med fres i lot til å holde den nasjonale vinneren fra Oslo godt opptatt under fredagens Eurojackpot-trekning.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:6. august 2021Endret:3. januar 2023

Ni spillere delte 2. premien i Eurojackpot 6. juli. Blant dem var en heldig mann fra Asker, som sikret seg rundt 3,2 millioner kroner - eller 3 279 320 kroner for å være eksakt. Den ferske millionæren var på ferie da Norsk Tipping forsøkte å ringe, men mandag formiddag kom Telefonen fra Hamar endelig fram.

- Det var litt av en overraskelse, sier vinneren, som har hatt god til til å sjekke hvem som ringte - og hvorfor.

- Det hadde jeg ikke trodd jeg skulle oppleve i mitt liv å bli oppringt av Norsk Tipping. Vinnersjansene er ikke akkurat veldig store, humrer askerbøringen, som hadde levert en mobil-kupong med fem rekker "bare for å være med" nå som potten var så stor.

- Det føles fortsatt lit uvirkelig, sier han, og legger til at pengene nok vil gå til nedbetaling av gjeld:

- Det blir fint å bli kvitt den noen år tidligere enn planlagt.

Hadde dårlig tid

Ikke alle er umiddelbart imponert når Norsk Tipping ringer. Fredagens vinner av den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner hadde åpenbart ikke lagret vinnernummeret, og til å begynne med lot det til at at oslomannen i 30-åra kanskje angret litt på at han hadde svart da mobilen begynte å summe.

- Kan du skynde deg litt? Jeg er ute på tur, kom det noe bryskt i andre enden.

Da ble ble klart at det var gode nyheter, ble tonen lettere.

- Såpass, ja! Det var litt av en overraskelse. Jeg er ute i skogen med hunden, og den fyker rundt her, forklarer ny-millionæren, som dermed nok hadde litt andre ting å tenke på der og da enn hva premien kanskje kan gå til.

- Nei, så langt har jeg ikke kommet, sier han. - Men tusen takk!

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping gratulerer begge vinnerne!

Les også: - For mange er det en lettelse at vi ringerNorsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye muligheter hver uke

Ingen prikket inn 5 + 2 rette verken innenfor eller utenfor landegrensene under trekningen 6. august, og 1. premiepotten står dermed i taket på den svimlende sum av ca. 940 millioner kroner (ca. 90 millioner euro, gjeldende eurokurs på trekningsdag lagt til grunn). 2. premiepotten er noe mer sindig etter kveldens ni vinnere og ligger på ca. 25 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler