eurojackpot

Hvordan ville du ha reagert dersom du vant ca. 111 mill. i kveld?

Med en rykende fersk førstepremiepott, etter at en tysker sikret seg 1,3 milliarder kroner på fredag, er vi klare for ny Eurojackpot-trekning i kveld. Vi lader opp med et tilbakeblikk på tidligere vinnerreaksjoner.

FOR GODT TIL Å VÆRE SANT? Hadde du trodd oss dersom vi ringte tirsdag kveld?Illustrasjonsfoto: Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingLineTrollerPublisert:7. august 2023Endret:8. august 2023

Fredag 4. august klarte en tysker det nesten umulige: Å sikre seg hele førstepremiepotten i Eurojackpot på over 1,3 milliarder kroner.

Dermed er tirsdagens førstepremiepott på ca. 111 millioner kroner helt fersk. Så gjenstår det å se om det allerede er noen på tirsdag som gjetter seg frem til alle 5+2 rette. Mens vi venter tar vi et tilbakeblikk på hvordan tidligere millionvinnere reagerte da de fikk vinnerbeskjeden.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

«Ut-av-meg-sjøl-opplevelse»

Det er kanskje enkelt å tenke seg til hva man ville sagt eller gjort dersom man fikk vinnertelefonen fra Hamar. Om man skulle være så usedvanlig heldig, er det likevel ikke sikkert det blir helt slik man først hadde sett for seg.

Vi har spurt tidligere millionvinnere om deres umiddelbare reaksjon da de fikk den berømte Telefonen fra Hamar. Her er et lite utvalg av svarene:

 • Det var bare: "Fy f...., er det sant?!" Etterfulgt av vill glede og tanken på at jeg nå endelig kunne kjøpe egen bolig.

 • HVA STÅR DET DER?! Kastet telefonen til samboer.

 • Meget spesiell følelse. Kan så absolutt ikke beskrives - bare oppleves. Skal jeg prøve å beskrive min følelse var det som å rødme og bli varm i hele kroppen. Man vet man har vunnet, men det går ikke helt opp for en.

 • Hadde ikke noe forhold til tallet summen representerte så jeg tok det rolig og var ikke så veldig emosjonelt berørt. Jeg måtte bryte det ned til antall 100 000 for å se hvor mye det egentlig var. Da begynte jeg å ane omfanget av summen. Min kone var helt i koma i resten av natten.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

 • Ut-av-meg-sjøl-opplevelse.

 • Tomt. Ikke en eneste tanke eller ide.

 • Trodde ikke det var sant. Ble litt tanker rundt hvordan man skulle bruke pengene og at det var litt spesielt siden det var på julaften.

 • Smilte fra øre til øre ... Etter et par telefoner gikk jeg en god kveldstur med bikkja for å rense hodet.

 • Først var det bare sjokk frem til etter jeg hadde lagt på telefonen. Og da ble jeg latterlig lykkelig og ekstremt gira.

Snakkes vi i kveld?

Dersom du har levert en Eurojackpot-kupong innen tirsdag kl. 19, er det en ørliten sjanse for at du får en Telefon fra Hamar samme kveld. La oss understreke «liten» – det skal nemlig ekstremt mye til for å klare alle 5+2 rette i Eurojackpot.

Førstepremiepotten er som nevnt på ca. 111 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca15 millioner kroner.

Hver tirsdag og fredag drar vi også i gang en nasjonal tilleggstrekning hvor det trekkes én tilfeldig vinner blant alle som har spilt Eurojackpot her til lands. Du trenger med andre ord ikke ha noen av tallene rett og likevel vinne 1 million kroner.

Hvem vet, kanskje snakkes vi tirsdag kveld?

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

 • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

 • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

 • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

 • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler