eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: - Jeg er helt skjelven!

- Dette er det største som har skjedd meg. Jeg har ikke vunnet i et kakelotteri engang før i kveld, sa millionvinneren Christian Kjosbakken Linnerud, da Norsk Tipping ringte ham på fredag.

EUROJACKPOT: - Det mest sinnsyke jeg har opplevd i hele mitt liv, sa den lykkelige Eurojackpot-vinneren Christian Kjosbakken Linnerud fra Hole.Norsk TippingChristian Kjosbakken Linnerud
Forfatterbilde Norsk TippingSverreHoumbPublisert:9. november 2018Endret:2. januar 2023

 - Seriøst? Å herregud! Nå kjenner jeg hjertet holder på å gå ut av brøsktkassa her. Datteren min og jeg er ute og går lufter hunden, men nå må jeg sette meg ned litt. Å fy, sa den nybakte Eurojackpot-milllionæren Christian Kjosbakken Linnerud, da Norsk Tipping ringte ham på fredag. 

Christian ble den nasjonale Eurojackpot-vinneren som vant en million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100 000 kroner fredag 9. november.

Måtte sette seg

- Dette er det største som har skjedd meg. Jeg har ikke vunnet i et kakelotteri engang. Jeg er helt skjelven nå, og dette er det mest sinnsyke jeg har opplevd i hele mitt liv. Jeg kan ikke tro det, sa 37-åringen mens han lo godt.

Nytt hus

- Jeg driver og selger huset vårt og skal kjøpe nytt, og dette kunne ikke passet bedre. Jeg har aldri vunnet noe som helst, og har bare spilt fordi jeg synes det er gøy. Jeg er ikke førti år engang, og for meg er dette veldig mange penger. Det er en drøm, sier 37-åringen fra Hole. 

Vi gratulerer! 

LES MER: Dette er den største premieutbetalingen i norgeshistorien

Fredag kan du vinne 855 millioner kroner

Følgende Eurojackpot-tall ble trukket ut fredag 9. november

Hovedtall: 8 - 46 - 32 - 34 - 49

Stjernetall: 3 - 5

Ingen prikket inn alle tallene denne fredagen.

  • Siden potten nå har nådd taket så vil førstepremiepotten være på cirka 855 millioner kroner neste uke. Andrepremien vil igjen stige vesentlig, og vil bli ca. 220 millioner kroner (!)

Spill Eurojackpot før fredag klokka 19.00!

PS! Som grasrotgiver kan du velge et lag eller forening en forening som får sju prosent av din spillerinnsats, uten at det går utover din premie eller dine vinnersjanser. Bli grasrotgiver, du også!

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler