eurojackpotvinnerhistorie

Bilen streiket – så ble hun Eurojackpot-millionær

Ingen nordmenn sikret ordinære premier i Eurojackpot 12. august. Én heldig polakk kapret hele førstepremiepotten mens fire spillere delte andrepremien. En heldig kvinne fra Holmestrand kan imidlertid slippe jubelen løs.

TRENGER NY: Timingen på millionpremien kunne knapt vært stort bedre for vår ferskeste vinner i Eurojackpot.
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:10. august 2022Endret:3. januar 2023

Ingen har klart å gjette seg frem til gullrekka i Eurojackpot siden fredag 22. juli, men nå smalt det altså igjen, om enn med mindre premie. 

Én heldig spiller fra Polen sikret seg hele førstepremien på 448 millioner kroner alene med følgende tallrekke:

14 - 46 - 38 - 32 - 34

Stjernetall: 2 - 5

Tre spillere fra Tyskland og én spiller fra Finland delte andrepremiepotten seg imellom og endte med 4,6 millioner kroner hver.

Vant 1 million – har premieplanene klare

Denne gangen var det en heldig kvinne fra Holmestrand i Vestfold som snappet opp den nasjonale tilleggspremien i Eurojackpot.

– Har jeg vunnet nå da, lurte hun på da Telefonen fra Hamar presenterte seg. I bakgrunnen satt sønnen med store ører. Det var han som hadde kjøpt vinnerkupongen for henne på butikken.

Hun får beskjed om at hun akkurat har vunnet 1 million kroner.

– Kjempebra! Det passer jo midt i blinken, utbryter hun forundret.

Har du noen planer om hva du vil bruke premien på?

– Ny bil, roper sønnen i bakgrunnen. Det skulle nemlig vise seg nemlig at doningen til vår kvinne i Holmestrand nylig hadde gått ut i streik.

– Den skulle på verksted nå om en uke, faktisk. Men nå blir det ny isteden, fastslår hun fornøyd.

 Kupongen ble kjøpt hop Spar Kullboden. 

Vi gratulerer og ønsker god helg – og lykke til med bilkjøp!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Nye vinnersjanser tirsdag

Allerede tirsdag 16. august er det klart for en ny trekning i Eurojackpot. Da vil førstepremiepotten være tilbake på start og anslås med gjeldende eurokurs på trekningsdag til ca. 98 millioner kroner.  Andrepremien anslås til å være ca. 22 millioner kroner.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler