eurojackpotvinnerhistorie

Ble tilfeldigvis Eurojackpot-millionær: - Å, herregud!

Vinnernummeret 625 60 000 lyste opp på skjermen til en heldig kvinne fredag kveld. Beskjeden som ventet i andre enden var ikke til å tro - hun hadde blitt Eurojackpot-millionær.

TELEFONEN FRA HAMAR: En kvinne fikk en telefonsamtale, litt utenom det vanlige, fredag kveld.Adobe Stock
Forfatterbilde Norsk TippingElinBjørnPublisert:17. januar 2020Endret:2. januar 2023

En heldig kvinne fikk telefonen mange drømmer om fredag 17. januar. Tilfeldigvis hadde hun levert Eurojackpot tidligere på dagen. Slike små tilfeldigheter kan av og til føre til noe stort. Og det var nettopp det som skjedde - hun ble trukket ut som den nasjonale vinneren i Eurojackpot. Nå får hun 1 million kroner inn på konto, samt et reisegavekort på 100.000 kroner. 

Spill Eurojackpot du også!

Hadde ubesvart anrop fra Norsk Tipping

Kvinnen i 40-årene fra Rana i Nordland hadde tre ubesvarte anrop fra 625 60 000 fredag kveld. Hun trodde nemlig det var en selger som skulle ødelegge fredagsroen. Likevel søkte hun opp nummeret og forstod hvem som hadde ringt.

- Jeg har sittet med hjerte i halsen og ventet på at dere skal ringe opp igjen. Samboeren min sa det sikkert bare var en spørreundersøkelse.

Når vi ringer fra vinnernummeret 625 60 000 er det absolutt ingen spørreundersøkelse i andre enden. Da har du vunnet. Og i dette tilfellet 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner

- Åh, herregud! Å, herregud! Sier en gråtkvalt og tydelig preget vinner når vi forteller om premien. Kvinnen sier videre at hun har spilt flere ganger, men har aldri trodd på premie.

- Jeg trodde aldri jeg skulle vinne. Likevel har jeg alltid sagt "når jeg vinner, ikke om jeg vinner", sier den nybakte millionæren fleipete. 

Drømmer om hus og Cuba

Selv om kvinnen var i sjokk, var hun klar på hva pengene skulle gå til.

- Jeg skal kjøpe meg hus, sier hun kontant. Et hus har jeg lenge drømt om.

I tillegg til millionpremien sikret hun seg også et reisegavekort. Øverst på lista over drømmereisemål står Cuba.

- Det har alltid vært litt for eksotisk og langt unna, men nå kan jeg faktisk dra. Det blir nok heller Cuba enn Granca nå, sier hun og ler.

Vi gratulerer kvinnen fra Rana.

Vinn over en halv milliard neste uke

Ingen hadde alle tallene rett fredag kveld. Det betyr at potten vokser seg større til neste trekning, fredag 24. januar. Er du alene om å gjette de rette tallene kan du sikre deg over en halv milliard norske kroner. Det venter nemlig cirka 672 millioner kroner. For å sikre deg sjansen, må du levere Eurojackpot innen fredag klokken 19:00.

Følgende tall ble trukket ut fredag 17. januar:

49 - 1 - 45 - 32 - 23

Stjernetall: 10 - 5

Garantert én norsk millionær hver fredag

Selvom det lønner seg å ha de rette tallene i Eurojackpot, kan du sikre deg en solid premie uten et eneste rett tall. Ved å spille Eurojackpot gjennom Norsk Tipping er du automatisk med i trekningen om å bli den nasjonale vinneren i Eurojackpot, slik som kvinnen fra Rana ble fredag 17. januar. Premien er alltid 1 million kroner og et reisegavekort til en verdi av 100.000 kroner.

(Vinnersjansen for førstepremien er 1:95 mill. per rekke. Vinnersjansen for den norske millionpremien er i snitt 1:550.000 per rekke.)

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler