vinnerhistorieeurojackpotfremside

Eurojackpot: Førstepremiepotten øker til ca. 185 millioner kroner

Førstepremiepotten fikk stå urørt etter tirsdagens Eurojackpot-trekning.

POTTEN HAR ØKT: Førstepremiepotten i Eurojackpot er på ca. 185 millioner kroner.Foto: Norsk Tipping
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:17. oktober 2023

Fredag 13. oktober var det en tysk Eurojackpot-spiller som kunne juble av glede over å ha vunnet førstepremien på 624 549 735 kroner. Tirsdag 17. oktober var det ingen som klare bragden med å ha 5+2 rette. Det betyr at potten gjør et hopp, og blir på ca. 185 millioner kroner til fredagens trekning i Eurojackpot.

Helt fritt for milliongevinster ble det riktignok ikke. Det var nemlig tre tyskere som delte andrepremiepotten og sikret seg ca. 3,7 millioner kroner hver. Nok en tysker og en finsk spiller fikk 5 rette og vant dermed ca. 3,1 millioner kroner hver.

Selv om ingen tok de store pottene her til lands, var det en kvinne i 50-årene fra Kinn i Vestland som kunne glede seg over å ha vunnet den nasjonale premien på 1 million kroner.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

– At det går an

Kvinnen var hjemme og strikket foran TV-en når vi ringte. Kvinnen var først spent, men ble veldig glad når vi kunne fortelle at hun var kveldens nasjonale vinner av 1 million kroner.

–Tusen takk, det var jo veldig artig, sier kvinnen.

Den nybakte Eurojackpot-millionæren kunne også avsløre at hun ikke var den eneste i familien som hadde blitt millionær gjennom spill hos Norsk Tipping.

– Min søster vant 1 million i Nabolaget for cirka et år siden, at det går an. Jeg gleder meg til å ringe henne etterpå og fortelle at jeg også er blitt millionær, sier kvinnen avslutningsvis.

Vinnerkupongen hadde hun kjøpt med mobilen.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

5 + 2

Dette er tallene som ble trukket ut tirsdag 17. oktober:

Eurojackpot
17. oktober 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Fredagens potter

Neste trekning i Eurojackpot er allerede fredag 20. oktober. Førstepremiepotten er da på ca. 185 millioner kroner. Andrepremiepotten anslås å være på ca. 18 millioner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill
Relaterte artikler