eurojackpotvinnerhistoriefremside

To tyske andrepremievinnere vant 6,1 mill. – førstepremiepotten vokser til ca. 447 mill.

Ingen prikket inn 5+2 rette i Eurojackpot tirsdag, men to tyskere delte andrepremien. Én nordmann kunne imidlertid juble etter å ha vunnet den nasjonale premien på 1 million kroner.

INGEN STORVINNERE: Ingen Eurojackpot-spillere gjettet seg frem til hele den riktige tallrekken som ble trukket ut i trekningsstudioet i Finland tirsdag kveld.Foto: Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingTinaWasa KartomtenPublisert:18. april 2023

Ingen klarte å få hull på førstepremiepotten og gjette seg frem til 5+2 riktige tall ei heller denne tirsdagen. Førstepremiepotten stiger derfor til ca. 447 millioner kroner til neste trekning. 

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Helt fritt for millionærer ble det imidlertid ikke. To tyskere gjettet begge 5+1 rette og delte dermed andrepremiepotten, noe som resulterte i en premie på 6 115 410 kroner til hver.

Det ble ingen toppremievinnere her til lands, men det var likevel over 20 000 norske spillere som vant stort og smått i Eurojackpot denne aprildagen. En nordmann hadde 4+2 rette og sikret seg 45 505 kroner i fjerdepremie, men aller heldigst var en mann i 30-årene fra Trondheim i Trøndelag – han stakk av med den nasjonale premien på 1 million kroner.

Den nasjonale millionen skal gå til nytt tak

Den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner ble denne gangen vunnet av en mann i 30-årene fra Trondheim.

– God dag ja, svarer den blide trønderen når Norsk Tipping ringer tirsdag kveld.

– Det er jo helt fantastisk, ler mannen glad når han får beskjed om at han akkurat har blitt Eurojackpot-millionær.

Premien kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt for trønderen, som har planen klar for hva pengene skal brukes til.

– Den skal gå til nytt tak, svarer mannen raskt.

– Vi satt akkurat og snakket litt om hva vi må gjøre på huset, og så kom denne gledelige beskjeden. Så nå blir det fiksing av tak, også får vi se om det blir igjen noe til andre ting, avslutter han fornøyd.

Kupongen ble kjøpt på mobil.

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Eurojackpot
18. april 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Nye muligheter allerede tirsdag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 21. april. Siden toppremien fikk stå i fred denne gangen, vil førstepremiepotten ligge på ca. 447 millioner kroner, mens andrepremiepotten anslås å ligge på ca. 17 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler