eurojackpotvinnerhistorie

Sara ble Eurojackpot-millionær: - Blir feiring i kveld

En vanlig tirsdagskveld på jobb fikk fart på seg da Sara Kløve fra Gjøvik i Innlandet ble trukket ut som vinner av den nasjonale millionpremien. 

GLAD: En million kroner på vei gjør noe med humøret.
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:21. juni 2022Endret:3. januar 2023

Ingen spillere klarte å gjette alle de riktige Eurojackpot-tallene denne tirsdagen. Førstepremiepotten legger dermed på seg til fredagens trekning og blir på ca. 516 millioner kroner. En tysk spiller var så heldig å ta andrepremien og kan innkassere ca. 9 millioner kroner. Selv om andrepremien ble tatt vil det fortsatt bli ca. 20 millioner kroner i andrepremiepotten fredag 24. juni. 

Nasjonal vinner

Sara Kløve (29) fra Gjøvik var på jobb når vi forsøkte å få tak i henne på Telefon tirsdag kveld. Etter tredje forsøk tok hun endelig telefonen og var svært spent.

- Hva? Tuller du? Det var jo veldig kjekt, sier Kløve da vi gir henne millionbeskjeden. 

- Det kom litt brått på, jeg tror liksom aldri at jeg kommer til å vinne og har vanligvis ikke så mye vinnerlykke i spill, ler hun. 

Kløve jobber som sykepleier og skal fortsette skiftet, men legger til at det nok må feires litt når hun er ferdig. 

- Premien skal gå til nedbetaling av lån og huskjøp etter hvert. Det blir gøy og fortelle det til samboeren. Jeg får unne meg en øl i kveld, sier hun avslutningsvis.

Den nybakte millionæren hadde kjøpt kupongen sin via mobilen.

Vi gratulerer.Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.Tallene

I Eurojackpot er det fem riktige hovedtall og to stjernetall som gjelder. Vinnerrekka tirsdag 21. juni var som følger: 

Hovedtall: 6 - 29 - 10 - 17 - 49

Stjernetall: 5 - 2

Nye muligheter på fredag

Neste trekning i Eurojackpot er fredag 24. juni. Siden toppremiene fikk stå i fred denne gangen, vil førstepremiepotten ligge på ca. 516 millioner kroner, mens 2. premiepotten vil ligge på ca. 17 millioner kroner. I tillegg vil som vanlig en norsk spiller, en andelsbank eller et andelslag vinne 1 million kroner i nasjonal tilleggspremie.

Lykke til!

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler