vinnerhistorieeurojackpotfremside

Over 3 millioner kroner til norsk Eurojackpot-vinner: – Hinsides

Ingen prikket inn 5+2 rette i Eurojackpot tirsdag, men en norsk spiller kunne juble etter å ha vunnet over 3 millioner kroner i tredjepremie.

EUROJACKPOT: Spillet med de høye pottene.Foto: Mari Lehtisalo/Veikkaus
Forfatterbilde Norsk TippingSteinarBjørnssonPublisert:14. november 2023Endret:15. november 2023

Ingen klarte å gjette seg frem til førstepremien i Eurojackpot tirsdag kveld. Potten øker derfor til ca. 430 millioner kroner til fredagens trekning.

Tirsdagskvelden var allikevel ikke uten begivenheter:

  • En tysker tok andrepremien og kan innkassere 13 072 630 kroner.

  • En norsk og en tysk spiller prikket 5+0 rette og delte dermed tredjepremien. De heldige får en premie på 3 686 175 kroner hver.

Eurojackpot
Spillefrist tirsdag eller fredag kl. 19:00
Lever spill

Å du verden!

Det var en mann i 50-årene fra Bømlo i Vestland som ble vinner av tredjepremien på 3 686 175 kroner. Han visste ikke helt hva han skulle tro når Norsk Tipping ringte med de gode nyhetene.

– Du tuller nå? er det virkelig sant? spurte mannen som etter litt overbevisning slo seg til ro med at det var reelt, og at han var blitt millionær.

– Dette her er vilt hinsides, jeg vet ikke helt hvilken fot jeg skal stå på nå, for å si det sånn, ler mannen.

Den heldige vinneren forventet ikke å vinne en så stor premie, og måtte la det synke inn.

– Jeg klarer ikke å tenke på hva jeg skal bruke premien på akkurat nå, jeg må nok la det synke litt inn først. Men jeg kommer nok å bruke deler av premien på hus og hjem.

Vinnerkupongen ble kjøpt på Kiwi Rubbestadneset.

Nasjonal vinner

Vinneren av den nasjonale millionpremien var en mann i 60-årene fra Nordkapp i Troms og Finnmark. Norsk Tipping lyktes ikke i å nå vinneren tirsdag kveld. Onsdag formiddag svarte imidlertid mannen på telefonen. Han hadde bare en time tidligere blitt oppmerksom på premien, og var veldig glad for å få det bekreftet.

– Du verden, dette ble en gledens dag, sier mannen.

Mannen hadde noen tanker på hva premien skulle gå med på.

– Nå får jeg endelig råd til å pusse opp hytta, også blir det nok litt utstyr til båten. Det blir også en liten feiring i kveld tenker jeg.

Vinnerkupongen hadde mannen kjøpt på mobilen.

Eurojackpot
14. november 2023
Vinnertallene ikke ferdig ennå

Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.

Fredagens potter

Fredag 17. november er det ny Eurojackpot-trekning. Førstepremiepotten er på ca. 430 millioner kroner, mens andrepremiepotten er på ca. 13 millioner kroner.

Og som vanlig har vi den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner.

Lykke til!

Relaterte artikler