eurojackpotvinnerhistorie

Eurojackpot: 916 millioner til tysk spiller

Den store Eurojackpot-premien på hele 916 millioner gikk fredag kveld. En heldig tysker stakk av med rubbel og bit.

TOK POTTEN ALENE: En tysk Eurojackpot-spiller ble helt alene om å prikke inn 5+2 riktige tall og sikret seg dermed hele 1. premiepotten.Adobe stock
Forfatterbilde Norsk TippingGunhildVike NeråsPublisert:28. mai 2021Endret:3. januar 2023

Eurojackpot er spillet med de store premiene. Gjennom våren har førstepremien rukket å komme seg nesten helt til makstaket, men på Mais siste trekning var det slutt.

Én svinheldig tysker løp av med hele den svimlende førstepremien på ca. 916 millioner norske kroner. Han var altså alene om å prikke 5+2 rette tall.

2. premien ble fordelt på fem spillere som fikk ca. 27 millioner kroner, en av dem fra Danmark, imens tolv spillere delte 3. premien og fikk ca. 1 million kroner hver, en av dem fra Norge.

Følgende tall ble trukket ut:

Hovedtall: 15 - 26 - 35 - 37 - 43

Stjernetall: 3 - 8

Norsk tredjepremie

En mann fra Moss var blant tredjepremievinnerne fredag kveld, og stakk dermed av med en fin sluttsum på 1 078 895 kroner. Kupongen ble kjøpt på mobil.

Det er en svært fortumlet 18-åring som tar telefonen når Telefonen fra Hamar ringer.

- Det hadde jeg ikke forventet, sier mannen, som trass sin unge alder har en rolig kveld hjemme og er i full gang med å forberede fredagsmiddagen. - Så deilig!

- Har du noen tanker om hva du vil bruke premien på?

- Nei, det har jeg ikke fått tenkt på ennå. Men tusen takk!Norsk Tipping ønsker at du skal spille i trygge rammer - og at det skal gi spenning og glede. Er du imidlertid bekymret for dine spillvaner, foreslår vi at du besøker våre spillevettsider.I hus og hytte

3. premievinneren fra Moss får godt selskap av en rørosing i 50-årene som også hadde hellet med seg og sikret seg den nasjonale tilleggspremien på 1 million kroner. Det blir noen øyeblikk med bare latter når nyheten overbringes.

- Så herlig, da. Kan ikke du ringe en gang til?

Med bad som skal pusses opp og en hytte som skal vedlikeholdes, er det nok av prosjekter som dukker opp når han får spørsmål om hva pengene skal gå til.

- Har man hus og hjem så har man som regel nok å finne på, og så må det vel spares litt også, sier vinneren fornøyd. Denne kupongen ble kjøpt på nett.

Nye muligheter

Hovedpremiepottene i Eurojackpot settes nå tilbake til start. Dermed er det ca. 101 millioner kroner i 1. premiepotten, og ca. 36 millioner kroner i 2. premiepotten før neste trekning fredag 4. juni.

Vinnersjanse Eurojackpot

For å vinne førstepremie i Eurojackpot må en ha 5 rette tall av 50 mulige, i tillegg til 2 rette stjernetall av 12 mulige. Det gir totalt ca. 140 millioner mulige kombinasjoner per rekke, og vinnersjansen blir da ca. 1:140 millioner per rekke. For andrepremie er vinnersjansen ca. 1:7 millioner per rekke, mens nasjonal premie (1 million kroner) er ca. 1:antall rekker.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2023 (Norge): 3 942 759

  • Antall førstepremieutbetalinger i 2023 (Norge): 0

  • Antall millionærer i 2023 (Norge): 119

  • Høyeste premieutbetaling i 2023 (Norge): 35 074 530 kr.

Aldersgrense 18 årHjelpelinjen.no

Les mer om vinnersjanser for Norsk Tippings spill her
Relaterte artikler